Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Nouseeko tunteet yli Turun illassa? – TPS:llä pakkovoiton paikka

TPS:n ykkösmaalivahti Filip Lindberg.
AOP

Liigan pudotuspeleissä on puolivälierä takana jokaisessa sarjassa kolme ottelua. Tiistain kierroksella neljänsissä otteluissa on ratkaisut lähellä Mikkelissä ja Helsingissä, kun Oulun Kärpät sekä Lahden Pelicans voivat selvittää tiensä välieriin. Turussa TPS on käytännössä pakkovoiton edessä kaksi edellisestä Suomen mestaruutta vienyttä Tampereen Tapparaa vastaan.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura on pelannut todella vahvan puolivälieräsarjan toistaiseksi Rikard Grönborgin valmentamaa Tampereen Tapparaa vastaan. TPS on hallinnut jokaista sarjan ottelua, mutta on onnistunut viemään nimiinsä vain kotiottelunsa viime viikolla.

Lauantain kamppailussa TPS pysähtyi Tapparan ykkösmaalivahti Christian Heljankoon, kun Tappara oli 4-0 -lukemin tulikuumassa lauantaissa parempi Nokia Areenassa. Heljanko torjui ottelussa 33 kertaa nollapelin eteen.

TPS on laukonut kolmeen otteluun yhteensä 101 kertaa, mutta on onnistunut tekemään vain viisi maalia. Turussa pelatussa ottelusarjan toisessa ottelussa palloseura oli vahvempi 4-2 -lukemin, mutta sarjan ensimmäinen ottelu meni Tampereella Tapparalle 4-1 -lukemin.

Tiistaina Turussa kotijoukkueen on päästävä ottelussa johtoon ja siihen joukkue tarvitsee ykköstähtiensä Lukas Wernblomin, Markus Nurmen ja Viljami Marjalan tehoja. TPS:n on voittava ottelusarjan neljäs kamppailu, jotta Tapparalla ei ole torstaina Nokia Areenassa katkonpaikkaa.

TPS:n maalilla Filip Lindberg on pelannut läpi pudotuspelit hyvällä tasolla. Kuuteen otteluun torjuntaprosentti on 89,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,49. Mikäli TPS haluaa tästä ottelusarjasta jatkoon, niin Lindbergin tulee päästä lähemmäksi kahta päästettyä maalia yhtä ottelua kohden.

Tapparalta edellisessä ottelussa kapteeni Otto Rauhala onnistui tekemään kaksi maalia. Rauhala johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä 3+1 tehoin. Carter Camperilla on kaksi maalia ja kolme tehopistettä. Petri Kontiola on iskenyt 1+2 tehot ja Petteri Puhakka kaksi maalia Camperin tavoin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga