Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Patrik Puistolasta Jukurien sankari! – Ottelusarja palaa Ouluun

Mikkelin Jukurien Patrik Puistola laukoi hattutempun Kärppiä vastaan puolivälierissä.
AOP

Liigan puolivälierissä pelattiin kolme ottelua tiistaina ja jokainen ottelusarja jatkuu viidensien otteluiden merkeissä torstaina. Mikkelissä runkosarjassa erinomaisesti esiintynyt Jukurit sai vihdoinkin hanat auki ja tuplasi maalimääränsä Oulun Kärppiä vastaan yhdessä ottelussa.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan Liigan pudotuspeleissä. Jukurit kaatoi Ville Mäntymaan valmentaman Oulun Kärpät tyylikkään esityksen päätteeksi kotiyleisönsä edessä 5-2 -lukemin.

Ottelua oli seuraamassa reilut 3000 katsojaa ja nämä katsojat näkivät kotijoukkueelta vahvan esityksen. Ottelun loppusummerin soidessa nähtiin kaksi tappelua, joka toi oman sähkönsä kamppailuun.

Jukurien sankariksi ottelussa nousi kolme maalia latonut Patrik Puistola. Puistola nosti pudotuspelien maalisaldon jo yhteensä neljään osumaan. Puistola laukoi illan ensimmäisen osumansa toisessa erässä viedessään joukkueen 2-1 -johtoon. Kolmannessa erässä Puistola viimeisteli tyhjiin 4-2 -osuman ja teki perään ylivoimalla 5-2 -maalin viimeisellä peliminuutilla.

Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Ondrej Kovarcik ja Jesper Piitulainen. Konsta Helenius keräsi ottelussa 0+3 tehot tililleen. Oskars Batna ja Pekka Jormakka syöttivät kaksi maalia mieheen. Markus Ruusu oli eriomainen kotijoukkueen maalilla torjuen yhteensä 25 kertaa voiton eteen.

Kärppien maalit menivät ottelussa Joonas Kemppaisen ja Teemu Turusen nimiin. Edellisessä ottelussa tehot 3+1 iskenyt Ville Koivunen syötti ykköskentän huippuhyökkääjien viimeistelemät maalit. Turunen oli ahnaalla päällä ottelussa, sillä taitohyökkääjä laukoi seitsemän kertaa. Niclas Westerholm torjui ottelussa 26 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga