Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kristian Vesalaisesta jatkoeräsankari! – HIFK venytti sarjan viidenteen otteluun

HIFK:n Kristian Vesalainen juhlii voittomaalia Liigan puolivälierissä.
AOP

Liigassa nähtiin tiistaina kolme puolivälieräottelua ja jokainen ottelusarja jatkuu torstaina viidensillä kamppailulla. Myöhäisin ottelu nähtiin Helsingissä, kun HIFK:n ja Lahden Pelicansin välinen ottelusarjan neljäs kamppailu venyi kolmanteen jatkoerään. Lopulta sankariksi nousi kotijoukkueen maalitykki.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK onnistui venyttämään puolivälieräsarjan viidenteen kamppailuun. HIFK kaatoi kotiyleisönsä edessä Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin kolmannessa jatkoerässä syntyneellä maalilla 2-1 -lukemin. Ottelua oli seuraamassa täysi tupa eli 8200 katsojaa.

Ottelusarjan neljästä ottelusta kaksi ensimmäistä ratkesivat varsinaisella peliajalla. Kolmas ja neljäs ottelu on venynyt jatkoeriin, ja näissä voiton on napannut aina kotijoukkue.

Ottelu ratkesi kolmannen jatkoerän alussa, kun pitkän kotijoukkueen pyörityksen jälkeen Petteri Lindbohm syötti pelivälineen Kristian Vesalaiselle, joka leikkasi hyökkäysalueen keskustaan ja laukoi ranteella kiekon yläkulmaan ohi Niklas Kokon.

Ottelussa yhteensä 30 kertaa torjunut Kokko oli täydellisesti kanadalaishyökkääjä Vincent Marleaun maskissa.

Maali oli Vesalaiselle pudotuspelien ensimmäinen. Marleau keräsi syöttöpisteen myös Vesalaisen iskemään maaliin.

Varsinaisella peliajalla Pelicans karkasi johtoon Kasper Puution iskemällä maalilla toisen erän alussa, mutta Juha Jääskä tasoitti kevään kolmannella osumalla lukemat 1-1’n ennen päätöserää. Niko Hovinen torjui HIFK:n maalilla yhteensä 40 kertaa voiton eteen.

Ottelusarja jatkuu torstaina Lahdessa. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa, joten Pelicans pääsee yrittämään katkaisua kotiyleisön eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga