Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ryöstääkö Ilves kotiedun takaisin? – Kuopiossa iso ottelu

Ilveksen Simon Stransky ja KalPan Juuso Mäenpää.
AOP

Liigassa pelataan keskiviikkona yksi pudotuspeliottelu, kun Kuopion KalPa isännöi runkosarjan toiseksi sijoittunutta Tampereen Ilvestä. Ottelusarjan jokainen kamppailu on edennyt jatkoeriin ja näistä kahdessa voiton on vienyt KalPa, mutta edellisen vei nimiinsä Ilves. 

Petri Karjalaisen valmentamalla Kuopion KalPalla on keskiviikkona mahdollisuus asettaa Tampereen Ilves selkä seinää vasten Liigan puolivälierissä. KalPa johtaa ottelusarjaa Antti Pennasen valmentamaa Ilvestä vastaan voitoin 2-1, kun ottelusarjasta edetään mitalipeleihin neljällä voitolla.

Ottelusarjan kaikki kolme ensimmäistä kamppailua ovat olleet tiukkoja. Ilves menetti ottelusarjan avauspelissä kahden maalin johdon kolmannessa erässä ja Juuso Mäenpää ratkaisi kamppailun jatkoerässä KalPalle. Viikonloppuna pelatussa ottelusarjan toisessa kamppailussa ei nähty varsinaisella peliajalla maaleja. KalPan sankariksi nousi Kuopiossa Oliver Kapanen, joka viimeisteli jo kevään neljännen maalin ja kolmannen voittomaalin.

Maanantaina pelatussa sarjan kolmannessa kamppailussa KalPa johti ottelusarjassa ensimmäistä kertaa, kun joukkue oli kolmannessa erässä Tampereella 2-1 -johdossa. Lopulta Ilves nousi kamppailussa tasoihin ja Eemeli Suomi ratkaisi jatkoajalla ottelun Ilveksen nimiin.

KalPalla aloittaa maalissa keskiviikon todella isossa ottelussa jälleen yhdysvaltalainen Stefanos Lekkas, joka on pelannut pudotuspelit korkealla tasolla. Lisäksi Karjalaisen valmentama ryhmä saa takaisin kokoonpanoon luottosentteri Jaakko Rissasen, joka puuttui pelikiellon takia edellisestä ottelusta.

Ilveksen maalilla jatkaa tshekkivahti Jakub Malek, joka on pelannut sarjassa kaksi ensimmäistä ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga