Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Yläkierrepommi vei TPS:n puolivälieriin – Lukon kausi päätökseen

TPS:n Aidan Dudas nousi sankariksi Äijänsuolla.
AOP

Liigassa ratkaistiin maanantaina kahdeksas joukkue puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon. Raumalla pelatussa ottelussa TPS käänsi ottelun nimiinsä Lukkoa vastaan vaiherikkaan kamppailun jälkeen. Ottelussa ratkaisu syntyi kolmannen erän lopulla vieraiden kanadalaishyökkääjän lavasta.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon Liigassa. TPS kaatoi Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Rauman Lukon otteluvoitoin 2-1 ja etenee Tampereen Tapparaa vastaan puolivälieriin. Kolmas ottelu päättyi Raumalla TPS:n eduksi 5-3 -lukemin.

Tomi Lämsän valmentama Lukko sai vahvan alun otteluun karkaamalla johtoon, mutta TPS nousi avauserässä tasoihin. Toisessa erässä TPS teki kaksi maalia, mutta Lukko pääsi maalin päähän ennen kolmatta erää.

Kolmannessa erässä kotijoukkue tuli tasoihin Antoine Morandin hienolla laukauksella, mutta erän puolivälissä TPS:n Aidan Dudas nousi jälleen ratkaisijaksi. Upealla laukauksella ottelusarjan toisen kamppailun ratkaissut kanadalainen sivalsi 4-3 -voittomaalin reilu yhdeksän minuuttia ennen loppua oli Christopher Gibsonin, joka jäi oman pelaajan maskiin.

Ottelun lopullinen niitti nähtiin 81 sekuntia ennen päätössummeria, kun Topias Haapanen tökkäsi 5-3 -maalin tyhjiin Tarmo Reunasen seuratessa vierestä.

Ottelussa nähtiin poikkeuksellisesti kaksi rangaistuslaukausta. Avauserässä Lukon Steven Jandric pääsi yrittämään 2-1 -johtomaalia, mutta Filip Lindberg peitti maalinsa. Toisessa erässä kaksi maalia TPS:lle laukonut Lukas Wernblom pääsi yrittämään 3-1 -maalia rangaistuslaukauksesta, mutta tolppa pelasti kotijoukkueen.

TPS aloittaa puolivälierät keskiviikkona Tapparaa vastaan, joka on voittanut kaksi edellistä Suomen mestaruutta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga