Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Raumalla vuoden isoin ottelu! – Kumpi rahaseura jatkaa puolivälieriin?

TPS:n kanadalaisvahvistus Aidan Dudas.
AOP

Jääkiekon Liigassa pelataan maanantaina pudotuspelien ensimmäisen kierroksen viimeinen ottelu. Raumalla Lukko isännöi ratkaisevassa kolmannessa ottelussa Turun Palloseuraa. Ottelusarjassa voitot ovat menneet maalin peleissä kotijoukkueiden nimiin, joten maanantaina on mielenkiintoista nähdä jatkuuko trendi. Voittaja maanantain ottelusta saa vastaansa Tampereen Tapparan puolivälieriin.

Tomi Lämsän valmentama Rauman Lukko isännöi Äijänsuolla Turun Palloseuraa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kolmannessa ja samalla ratkaisevassa ottelussa.

Lukko voitti Tommi Miettisen valmentaman TPS:n perjantaina pelatussa ottelussa Raumalla jatkoajalla 3-2 -lukemin, kun Antoine Morand iski voittomaalin ohi Filip Lindbergin.

Toinen ottelu ratkesi varsinaisella peliajalla Turussa, kun TPS:n kanadalaishyökkääjä Aidan Dudas laukoi palloseuran 2-1 -voittoon kolmannessa erässä terävällä laukauksella.

Maanantaina pelattavassa ottelussa on kovat panokset, sillä kumpikin länsirannikon organisaatio on tehnyt tälle kaudelle kovia satsauksia ja puolivälieristä ulos jääminen olisi valtava pettymys. Kummankin joukkueen runkosarja oli jo valtava pettymys, kun suoraa paikkaa puolivälieriin ei tullut odotuksista huolimatta.

Puolivälierissä kumpaakin joukkuetta odottaa jo maksimaalinen testi, kun kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tampereen Tappara tulee vastaan. Tappara kaatoi kevään 2022 pudotuspeleissä Lukon puolivälierissä viidessä ottelussa ja TPS:n finaaleissa myös viidessä ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga