Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara suosikkina puolivälieriin! – Tässäkö TPS:n ase?

Tapparan supertähti Anton Levtchi.
AOP

Liigassa käynnistyy keskiviikkona puolivälierät kolmella ottelulla. Yksi ottelusarja käynnistyy Tampereelta, kun kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tappara kohtaa Turun Palloseuran. Joukkueet kohtasivat keväällä 2022 Liigan finaaleissa ja tuolloin Tappara oli vahvempi viidessä ottelussa. Tänä vuonna lähtökohta ottelusarjaan on pitkälti sama kuin vuonna 2022.

Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara lähtee jättimäisenä suosikkina Tommi Miettisen valmentamaa Turun Palloseuraa vastaan puolivälieriin. Tappara voitti peruspelaamisella runkosarjan, kun TPS hyytyi yhdeksännelle sijalle ja joutui taistelemaan pudotuspelipaikasta viimeisille kierroksille asti.

Ottelusarjassa Tappara on suosikki, mutta sarjan ensimmäiseen otteluun TPS:llä on sauma yllättää. TPS on pelannut kolmen ottelun mittaisen ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjan Rauman Lukkoa vastaan. Ottelusarja ratkesi vasta maanantaina, joten turkulaisilla on pelituntuma erinomainen ensimmäisen ottelun alla. Tapparan edellisestä ottelusta on aikaa jo yli viikko.

Mikäli Aidan Dudasin, Markus Nurmen ja Lucas Wernblomin tähdittämä TPS onnistuu nappaamaan keskiviikkona kiinnityksen välieräpaikkaan Tampereelta, niin perjantaina Tapparalla on jo paine vieraskaukalossa ottelusarjan toisessa ottelussa.

Tappara on kuitenkin niin erinomainen joukkue, joka pystyy eliminoimaan TPS:n laidoille, mistä Liigan parhaalle maalivahdille eli Christian Heljangolle on äärimmäisen vaikea tehdä maaleja. Mikäli Tappara pääsee ottelusarjan kamppailuissa johtoon, niin TPS:llä on aina korkea vuori kiivettävänä.

Ottelusarjasta on helppo ennustaa yksipuolista näytöstä. Tappara välieriin 4-1 -voitoin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga