Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä oli tyly vieras! – Toisen erän onnistumiset riittivät

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin.
AOP

NHL:ssä pelattiin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen ottelukierros. Kierros päättyi varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa käynnistyneisiin kamppailuihin Pohjois-Amerikan länsirannikolla. Läntisen konferenssin ykkösenä oleva Vancouver Canucks kohtasi kotijäällään kiivaasti paikasta pudotuspeleihin taistelevan Washington Capitalsin.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals nappasi tililleen maukkaat kaksi pistettä vierasottelusta. Capitals kaatoi toisessa erässä syntyneillä maaleilla Vancouver Canucksin. Capitals oli Rick Tocchettin valmentamaa miehistöä parempi 2-1 -lukemin.

Avauserän jälkeen Canucks johti ottelua, kun maalitykki Brock Boeser iski 1-0 -maalin reilun minuutin pelin jälkeen. Toisessa erässä Capitals onnistui kahdesti kahden minuutin sisään. Ensin voimahyökkääjä Tom Wilson tasoitti pelin ja hetkeä myöhemmin kapteeni Alexander Ovechkin niittasi voittomaaliksi jääneen 2-1 -osuman.

Venäläistähdelle maali oli kauden 19. Ovechkinin osumaan esityön tekivät Connor McMichael ja Alexander Alexeyev.

Capitalsin maalilla Charlie Lindgren jatkoi huimia otteitaan. Yhdysvaltalaiselle kertyi yhteensä 21 torjuntaa. Canucksin maalilla Casey DeSmith torjui 22 kertaa.

Capitals nousi voitollaan 73 pisteeseen. Joukkueella on eroa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan vain kolme pistettä. Metropolien divisioonan kolmatta sijaa pitää hallussaan Philadelphia Flyers, jolla kaksi ottelua enemmän pelattuna ja tilillä 76 pistettä. Capitalsin kanssa tasapisteissä on New York Islanders.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL