Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mestarisuosikki palasi NHL:ssä voittojen tielle! – Superlupaus jälleen hurjassa vireessä

Dallas Starsin Thomas Harley vietti kahden tehopisteen iltaa.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista eli NHL:n läntisen konferenssin kärkipään joukkueisiin lukeutuva Dallas Stars palasi voittojen tielle. Stars kaatoi vahvalla esityksellä Los Angeles Kingsin kotiyleisönsä edessä. Joukkueen huippulupaava puolustaja oli jälleen tehokkaalla pelipäällä.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars palasi hieman synkemmän jakson jälkeen takaisin voittojen tielle. Stars kaatoi kotiyleisönsä edessä vahvasti tällä kaudella pelanneen Los Angeles Kingsin. Stars oli Jim Hillerin valmentamaa Kingsiä vahvempi 4-1 -lukemin.

Otteluun Stars sai todella vahvan alun, sillä joukkue karkasi 3-0 -johtoon avauserässä. Toisessa erässä Stars lisäsi heti kolmannella minuutilla johdon neljään maaliin ylivoimalla. Ottelun viimeinen maali nähtiin kolmannen erän alussa, kun Kings kaunisteli lukemat

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli tehot 1+1 raapinut kanadalaispuolustaja Thomas Harley. Viime kaudella pudotuspeleissä Starsin miehistöön paikkansa raivannut kanadalainen nosti koko kauden maalisaldon 15 osumaan ja tehopisteet 38’n.

Muista Starsin maaleista vastasivat Jamie Benn, Wyatt Johnston ja Craig Smith. Miro Heiskanen syötti Smithin laukoman 2-0 -maalin ensimmäisen erän puolivälissä.

Scott Wedgewood torjui Starsin maalilla yhteensä 27 kertaa. Kingsiltä Wedgewoodin onnistui ohittamaan sveitsiläishyökkääjä Kevin Fiala, joka laukoi kolmannessa erässä kauden 22. maalinsa. David Rittich torjui Kingsin maalilla 25 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL