Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas koki turpakäräjät! – Viime kauden sensaatio murskavoittoon

Erik Haula (oik.) ja Dawson Mercer.
AOP

NHL:n tämän kauden yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars koki melkoisen koulutuksen kotiyleisönsä edessä. Stars taipui NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan New Jersey Devilsin käsittelyssä. Ottelu oli avauserässä tasainen, mutta tämän jälkeen kamppailussa oli vain yksi joukkue.

Travis Greenin valmennukseen kesken talven siirtynyt New Jersey Devils otti ohkaisten pudotuspelihaaveiden osalta todella tärkeän voiton. Devils kaatoi Pete DeBoerin valmentaman Dallas Starsin American Airlines Centerissä tylysti 6-2 -lukemin.

Ottelun avauserässä Stars karkasi kahdesti johtoon, mutta toiseen erään lähdettiin 2-2 -tasatilanteesta. Toisen erän alussa Devils iski reiluun viiteen minuuttiin kolme maalia ja tappoi pelin. Kolmannessa erässä Devils kaunisteli lukemia tekemällä 6-2 -maalin.

Kuudesta tehdystä maalista huolimatta vierailta vain kaksi pelaajaa viettivät kahden tehopisteen iltaa. Timo Meier ja syvyyshyökkääjä Chris Tierney iskivät otteluun 1+1 tehot. Puolustajalupaukset Simon Nemec ja Luke Hughes naulasivat syöttöpisteet ottelussa taululle sekä keräsivät +3 merkinnän tehotilastoon.

Devilsin suomalaishyökkääjä Erik Haula iski joukkueensa ensimmäisen maalin, joka oli hyökkääjälle kauden 14. osuma. Jake Allen koppasi Devilsin maalilla yhteensä 35 vetoa.

Starsin maalit menivät Wyatt Johnstonin ja Craig Smithin nimiin. Jake Oettinger aloitti joukkueen maalilla ja torjui yhteensä kuusi vetoa kymmenestä. Scott Wedgewood torjui kahdeksan vetoa kymmenestä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL