Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäiset pisteet! – NHL:n mestarisuosikki nousi kuilun partaalta voittoon

New Jersey Devilsin Jack Hughes ja Vegas Golden Knightsin Jack Eichel.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights on ollut viime aikoina todella pahoissa ongelmissa. Joukkueen menestys maaliskuussa on ollut todella vähäistä ja jopa pudotuspelipaikka on luisumassa käsistä. Tällä viikolla joukkue on kuitenkin ryhdistäytynyt tuloksellisesti. Sunnuntaina joukkue nappasi tärkeän voiton kolmannen erän maaleilla.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti todella maukkaan voiton NHL:ssä. Golden Knights kaatoi kotiyleisönsä edessä New Jersey Devilsin kolmannen erän maaleilla. Golden Knights oli Travis Greenin valmentamaa miehistöä parempi 3-1 -lukemin.

Ottelussa kaksi ensimmäistä erää olivat maalittomia, mutta kolmannessa erässä alkoi tapahtumaan. Devils karkasi ottelussa johtoon, kun kapteeni Nico Hischier viimeisteli kauden 22. osumansa heti erän ensimmäisellä minuutilla.

Hetkeä myöhemmin Golden Knights nousi ottelussa tasoihin. Erän puolivälissä nähtiin ottelun voittomaali ja loppulukemat taululle lyötiin tyhjiin vain 19 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä.

Voittomaalista kotijoukkueen osalta vastasi Jack Eichel. Yhdysvaltalaissentterille maali oli kauden 21. Muista maaleista vastasivat William Carrier ja William Karlsson. NHL:n siirtojen takarajalla hankittu puolustaja Noah Hanifin syötti ottelussa Carrierin 1-1 -osuman ja Eichelin laukoman voittomaalin.

Golden Knights on kerännyt 67 otteluun 79 pistettä. Joukkue jatkaa kotiotteluiden putkeaan ensi viikolla pelaamalla Tampa Bay Lightningia, Seattle Krakenia ja Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Tätä seuraa merkittävä neljän ottelun mittainen vieraskiertue, jonka aikana hallitseva mestari kohtaa samoista sijoista pelaavat St. Louis Bluesin, Nashville Predatorsin ja Minnesota Wildin. Lisäksi Golden Knights kohtaa vieraskiertueellaan läntisen konferenssin voitosta pelaavan Winnipeg Jetsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL