Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Monipuolisuus KalPan ase – Takana vahva runkosarja

KalPan Stefanos Lekkas aloittaa pudotuspelit joukkueen maalilla.
AOP

Kuopion KalPa sijoittui Liigan sarjataulukossa runkosarjan jälkeen seitsemännelle sijalle. KalPalla matkaa jäi viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan yhdeksän pistettä. Puolivälieriin päästäkseen joukkueen tulee kaataa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Vaasan Sport kolmessa ottelussa kahdesti. Ottelusarja käynnistyy Kuopiosta perjantai-iltana.

Petri Karjalaisen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt KalPa keräsi runkosarjassa 94 pistettä. Joukkue nappasi 25 voittoa varsinaisella peliajalla, mikä oli seitsemänneksi eniten. Tällä irtosi myös seitsemäs sija sarjataulukossa ennen Rauman Lukkoa, joka oli sarjassa kahdeksas kahden pisteen päässä kuopiolaisista.

Karjalaisen joukkueen vahvuus oli selvästi tasaisuus. Joukkueella on monipuolinen puolustus, mutta ei varsinaista kiekollista moottoria Colby Sissonsin loukkaannuttua. Hyökkäyksessä joukkueella on vahva keskikaista ykköstähtinään kokenut Jaakko Rissanen ja nuori Oliver Kapanen.

Tehokkain pelaaja runkosarjassa oli ykköskentän vasemmassa laidassa Kapasen rinnalla viilettävä Juuso Mäenpää. Mäenpää esiintyi enemmän pelintekijänä takomalla 12 maalia ja yhteensä 49 tehopistettä. Ykköskentän oikeassa laidassa tshekkihyökkääjä Matyas Kantner oli joukkueen kovin maalintekijä 23 osumalla.

Kokenut Rissanen oli aloitusympyrässä tärkeä pala. Rissanen voitti reilun 55 prosentin varmuudella aloituksen ja teki samassa 37 tehopistettä.

Isoin kysymysmerkki pudotuspeleihin lähtiessä löytyy maalilta. Pystyykö Stefanos Lekkas auttamaan KalPan jatkoon Sportia vastaan. Lekkaksen kausi on ollut parempi kuin Juha Jatkolan, mutta ei mitenkään erityinen.

Ylivoimalla KalPa oli runkosarjassa keskikastia. Joukkue onnistui lähes 19 prosentin varmuudella maalinteossa miesylivoimalla. Alivoimalla joukkue oli taas sarjan toiseksi parhain joukkue heti HIFK:n jälkeen. KalPa pysäytti vastustajien erikoistilanteen 85 prosentin varmuudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga