Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara on terästä – Hallitseva Suomen mestari jälleen runkosarjan ykkönen

Tampereen Tapparan Nick Halloran iski maalin runkosarjan viimeiseen otteluun.
AOP

Liigassa kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tampereen Tappara aloittaa jälleen ykköspaikalta Suomen mestaruuden metsästämisen. Tappara voitti jo kolmatta kertaa putkeen runkosarjan. Voitto varmistui tiistaina pelatulla runkosarjan viimeisellä kierroksella, kun Tappara kukisti Hämeenlinnan Pallokerhon Nokia Areenassa.

Rikard Grönborgin ensimmäinen kausi Tampereen Tapparan peräsimessä sujui tulosten puolesta runkosarjassa erinomaisesti. Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut organisaatio teki runkosarjassa tarvittavan ja vei runkosarjan nimiinsä ennen paikallisvastustaja Tampereen Ilvestä. Järjestys oli täysin sama tällä kaudella kuin viime kaudella.

Merkittävin ero viime kauteen on se, että viime kaudella Tappara keräsi runkosarjan voittoon 116 pistettä ja Ilves 114. Tällä kaudella kirvesrinnat ylsivät 123 pisteeseen, kun Ilves keräsi 120 pistettä.

Runkosarjan viimeisessä kamppailussa Grönborgin valmentama miehistö kaatoi tyylipuhtaalla esityksellä Matias Lehtosen valmentaman Hämeenlinnan Pallokerhon 3-1 -lukemin. Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Heikki Liedes, Nick Halloran ja Otto Somppi. Halloran iski voittomaaliksi jääneen 2-0 -osuman kolmannen erän alussa.

HPK:n ainoasta maalista vastasi Veikko Loimaranta, jolle osuma oli koko kauden seitsemäs. Viime kaudella hyökkääjä teki SaiPan ja HPK:n riveissä yhteensä seitsemän maalia 53 otteluun. Tällä kaudella seitsemään maaliin vaadittiin 56 ottelua 23-vuotiaalta hyökkääjältä.

Liigan paras maalivahti Christian Heljanko torjui runkosarjan päätöskamppailussa yhteensä 25 laukausta. HPK:n maalilla Sami Rajaniemi koppasi 23 kiekkoa.

Tappara kohtaa puolivälierissä joko Rauman Lukon, Turun Palloseuran tai Vaasan Sportin. Mikäli Sport kaataa KalPan omassa ensimmäisen kierroksen ottelusarjassaan, kohtaa Tappara Risto Dufvan valmentaman miehistön. Muussa tapauksessa vastaan tulee joko TPS tai Lukko.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga