Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ruotsalaista voimaa! – Vaasan Sport haastajana pudotuspeleihin

Vaasan Sportin puolustaja Atro Leppänen pelasi vahvan runkosarjan.
AOP

Liigassa viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin tiensä selvitti Vaasan Sport. Sport kaatoi runkosarjan viimeisessä kamppailussa Porin Ässät täyden kotiyleisön edessä ja Risto Dufvan joukkue selvitti näin tiensä jatkopeleihin. Sportin aseena on runkosarjassa ollut tasaisuus. Joukkueessa selviä supertähtiä ei ole, mutta joukkueen pelitapa on raastava mille tahansa vastustajalle.

Risto Dufvan viimeinen kausi Liigassa päävalmentajana sujui Vaasan Sportin kanssa hyvin. Joukkue eteni pitkästä aikaa pudotuspeleihin kahden pisteen erolla ennen Porin Ässiä. Sport keräsi runkosarjassa 21 voittoa varsinaisella peliajalla, mikä oli kaksi enemmän kuin porilaisilla sekä yhdeksänneksi eniten koko sarjassa.

Sportin hyökkäyksen johtohahmot löytyvät Ruotsista. Axel Holmström oli joukkueen tehokkaimpia pistemiehiä takomalla 20 maalia ja 37 tehopistettä runkosarjaan. Ykkössentteri Johan Sundström teki 11 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä. Pudotuspeleihin loukkaantumisista toipunut Simon Hjalmarsson oli 41 tehopisteellä sisäisen pistepörssin ykkönen.

Puolustuksesta joukkueelta löytyy kaksi kiekollista moottoria, kun ykkösparissa Teemu Suhonen takoi 25 tehopistettä runkosarjaan ja kakkosparissa Atro Leppänen iski 12 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä.

Maalinsuulla Miroslav Svoboda torjui runkosarjassa yhteensä 18 voittoa hieman alle 90’n torjuntaprosentilla.

Erikoistilanteissa Sportin ylivoima oli alempaa keskikastia. Sportin ylivoima oli vain 18 prosenttista, joka jää kymmenen prosenttia kärjestä. Joukkueen alivoima oli keskikastia lähes 81 prosentin varmuudella.

Mikäli Sport haluaa kahdeksan joukkoon tämän kauden Liigassa tulee joukkue tarvitsemaan runkosarjaa parempaa maalivahtipeliä ja tehokasta pelaamista hyökkäykseltä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga