Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Järkyttävät tehot! – NHL:n superduo murskasi mestarisuosikin

Tampa Bay Lightningin Brayden Point laukoi hurjat tehot Rangersia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kierros. Kierroksen yksi helmistä pelattiin Tampa Bay Lightningin ja New York Rangersin välillä. Kaksi NHL:n itäisen konferenssin suurta organisaatiota kohtasivat Floridan puolella ja tästä saatiin aikaiseksi melkoinen maalijuhla. Kotijoukkueen supertähdet nousivat kirjaimellisesti esiin.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning otti maukkaan ja todella arvokkaan kotivoiton NHL:ssä. Lightning kaatoi NHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista pelaavan New York Rangersin murskalukemin kotonaan. Lightning oli Peter Lavioletten valmentamaa miehistöä lopulta parempi 6-3 -lukemin.

Ottelussa Lightning oli kahdesti tappiolla. Avauserän jälkeen Rangers johti ottelua 2-0 -lukemin ja kolmannen erän alussa 3-2 -lukemin, mutta lopulta kotijoukkue meni menojaan.

Lightningin ykköstähti ottelussa oli jokaisessa maalissa mukana ollut kanadalaissentteri Brayden Point. Point iski ottelussa 3+3 tehot. Pointin pitkäaikainen ketjukaveri Nikita Kucherov iski ottelussa vaatimattomat 1+4 tehot. Joukkueen muista maaleista vastasivat kapteeni Steven Stamkos ja siirtojen takarajalla hankittu Anthony Duclair. Andrei Vasilevskiy torjui joukkueen maalilla yhteensä 25 kertaa.

Rangersin maaleista ottelussa vastasivat kauden 36. osuman laukonut Artemi Panarin, Braden Schneider ja siirtojen takarajalla hankittu Jack Roslovic. Roslovic iski ottelussa 1+1 tehot. Rangersin maalilla Igor Shesterkin torjui 22 kertaa ja päästi viisi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL