Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Johan Sundström laukoi Sportin pudotuspeleihin! – Ässien kausi päätökseen

Sportin ruotsalaishyökkääjä Johan Sundström laukoi jengin pudotuspeleihin.
AOP

Liigassa pelattiin viimeinen kierros runkosarjaa tiistaina. Yhdessä ottelussa oli jättimäiset panokset, jotka olivat yksinkertaiset. Voitat ja pelaat pudotuspeleissä. Tällainen kamppailu pelattiin Vaasassa, kun Risto Dufvan valmentama Vaasan Sport isännöi Porin Ässiä täpötäydessä Vaasan jäähallissa. Ottelusta saatiin todella tiukka otatus, joka lopulta kääntyi kotijoukkueen edeksi.

Pitkänlinjan jääkiekkovalmentaja Risto Dufva pääsee päättämään ammattivalmentajauransa Liigassa pudotuspeleihin. Dufvan jo useamman kauden valmentama Vaasan Sport kaatoi Porin Ässät Liigan viimeisellä kierroksella ja nousi kahdella pisteellä ohi sarjataulukossa sijalle kymmenen. Sport oli ottelussa vahvempi 3-2 -lukemin.

Sportin maaleista ottelussa vastasivat ruotsalaishyökkääjät. Johan Sundström oli kotijoukkueen suurin sankari laukomalla Sportin 2-0 -johtoon ja kolmannen erän lopulla joukkueen voittomaalin. Sundström naulasi 3-2 -osuman pelikellon näyttäessä aikaa 56.03.

Kotijoukkueen avausmaalista vastasi Axel Holmström toisen erän alussa. Kultakypärää kantavan ruotsalaishyökkääjän iskemä 1-0 -maali avauserässä hylättiin videotarkastuksen jälkeen.

Ässiltä maalinteossa onnistuivat Eemil Erholtz ja Jan-Mikael Järvinen. Erholtz laukoi kavennuksen toisen erän lopulla ja Järvinen toi vieraat tasoihin kolmannessa erässä. Niklas Rubin torjui Ässien maalilla yhteensä 21 kertaa. Miroslav Svoboda koppasi voiton eteen yhteensä 20 kiekkoa Sportin maalilla.

Sport kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella KalPan. KalPa nollasi runkosarjan päätöskamppailussa HIFK:n Helsingissä 3-0 -lukemin ja nousi seitsemännelle sijalle. Toisessa ensimmäisen kierroksen otteluparissa Lukko kohtaa TPS:n.

Mikäli Sport selvittää paras kolmesta pelattavassa ottelusarjassa KalPan kohtaa joukkue puolivälierässä Tampereen Tapparan. KalPa kohtaa taas runkosarjassa toiseksi sijoittuneen Tampereen Ilveksen. Ensimmäinen kierros käynnistyy perjantaina Kuopiossa ja jatkuu lauantaina Vaasassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga