Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Valmentajan vaihto on tuonut muutoksen! – NHL-seuran huippuvireelle jatkoa

New York Islandersin huippuvire sai jatkoa. Brock Nelson vietti kahden tehopisteen iltaa.
AOP

NHL:ssä on tällä kaudella vaihdettu valmentajia todella usein. Yksi valmentajaa vaihtaneista organisaatioista on kestomenestyjä New York Islanders. Keväällä 2021 NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin edennyt Islanders vaihtoi valmentajaa tammikuussa ja on tällä hetkellä matkalla kovaa vauhtia kohti pudotuspelejä.

Patrick Royn valmennukseen tammikuun lopulla siirtynyt New York Islanders on löytänyt peliinsä aivan uuden juonen. Islanders otti maanantain vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella jo kuudennen voiton putkeen. Islanders kaatoi vieraskaukalossa Greg Croninin valmentaman Anaheim Ducksin murskalukemin 6-1.

Islandersille voitto oli koko kauden 29 ja joukkue nousi voitollaan 72 pisteeseen. Eroa Metropolien divisioonassa viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa pitävään Philadelphia Flyersiin on enää kaksi pistettä ja joukkueella on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Joukkueet kohtaavat toisensa huhtikuun alussa todella isossa kamppailussa.

Ducksia vastaan Islanders oli vahvimmillaan heti avauserässä takomalla kolme maalia. Toisessa erässä vierasjoukkue ei maalinteossa onnistunut, mutta päätöserässä verkko heilui kolmesti.

Uudistettu ykköskenttä oli jälleen loistavassa iskussa, sillä Brock Nelson ja Bo Horvat iskivät 1+1 tehot, ja kanadalaishyökkääjä Mathew Barzal syötti kaksi osumaa. Joukkueen maalilla Semyon Varlamov antoi ykkösmaalivahti Ilya Sorokinille lepovuoron ja koppasi 22 vetoa.

Kotijoukkueen ainoasta maalista ottelussa vastasi Alex Killorn. Lukas Dostal torjui 13 kertaa Ducksin maalilla.

Islanders jatkaa vieraskiertuetta vielä ottelulla Los Angeles Kingsiä vastaan länsirannikolla. Tämän jälkeen Islanders palaa kotiin Buffalon kautta. Tämän hetken vieraskiertue on viimeinen läntisen konferenssin joukkueita vastaan pelattava vieraskiertue runkosarjassa. Seuraavan kerran lännen joukkuetta vastaan Islanders pelaa vieraissa joko Stanley Cup -finaaleissa tai ensi kauden runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL