Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-valmentajan shokkiratkaisu tuotti tuloksen! – ”En tiennyt siitä…”

Minnesota Wildin päävalmentaja John Hynes.
AOP

NHL:ssä pelattiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella isoista pisteistä pudotuspelitaistelun osalta. NHL:n läntisessä konferenssissa viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevat Minnesota Wild ja Nashville Predators kohtasivat St. Paulissa. Otteluun saatiin todella kova ja täysin ennennäkemätön loppu, mikä osoitti kovaa luonnetta.

John Hynesin valmentama Minnesota Wild otti pudotuspelihaaveiden osalta todella ison voiton NHL:ssä. Wild kaatoi kotiyleisönsä edessä todella kovan taistelun jälkeen Andrew Brunetten valmentaman Nashville Predatorsin. Wild oli jatkoajalle venyneessä ottelussa vahvempi lopulta 4-3 -lukemin.

Otteluun saatiin todella dramaattinen loppu, sillä Wild iski voittomaalin jatkoajalla ilman maalivahtia. Kun jatkoaikaa oli jäljellä reilut kaksi minuuttia sai Wildin supertähti Kirill Kaprizov kiekon ja rauhoitti tilanteen keskialueelle. Tässä vaiheessa maalivahti Marc-Andre Fleury lähti vaihtopenkille ja Wild haki voittomaalia neljällä miehellä Predatorsin kolmea vastaan.

Wild sai tilanteen rauhoitettua hyökkäysalueelle ja hyvin nopean syöttökuvion päätteeksi yhdysvaltalaishyökkääjä Matt Boldy tykitti kiekon ohi loistavan ottelun pelanneen Juuse Saroksen ratkaisten kaksi pistettä kotijoukkueelle.

Ottelun jälkeen Wildin pelaajille selvisi jatkoaikoja koskeva sääntö. Mikäli joukkue päästää tyhjiin jatkoajalla maalin ei hävinnyt joukkue saa ottelusta pistettäkään.

– En tiennyt siitä. Jos tuollaista sääntöä ei olisi, niin kaikkihan ottaisi maalivahdin aina pois jatkoajalla, kommentoi Fleury joukkueensa ratkaisua.

Ottelussa voittomaalin laukonut Boldy iski yhteensä kolme tehopistettä. Yhdysvaltalainen syötti ottelussa Jonas Brodinin ja Kaprizovin iskemät maalit. Voittomaali oli hyökkääjän koko kauden 24. osuma.

Wild kavensi piste-eron Predatorsiin yhdeksään pisteeseen. Wildilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään Vegas Golden Knightsiin ero on kuusi pistettä. Golden Knightsilla on yksi ottelu  vähemmän pelattuna kuin Wildilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL