Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Taistelu NHL:n pudotuspelipaikoista kiihtyy! – ”Vain kymmenen joukkuetta mukana…”

Philadelphia Flyersin Nick Seeler teki jatkosopimuksen organisaation kanssa.
AOP

NHL:ssä on runkosarjaa enää alle neljännes jäljellä, joten taistelu isoihin tansseihin käy todella kiivaana. NHL:n itäisen konferenssin puolella menee kahdeksan parasta joukkuetta pudotuspeleihin kuten myös läntisessä konferenssissa. Taistelussa on enää kymmenen joukkuetta mukana, kun maaliskuun kolmas otteluviikko käynnistyy maanantaina.

NHL:n itäisen konferenssin voitosta runkosarjan osalta taistelee enää kolme joukkuetta. Tällä hetkellä koko konferenssin ykköspaikkaa pitää hallussaan Florida Panthers, joka eteni viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin voittajana Stanley Cup -finaaleihin. Runkosarjassa joukkue oli kahdeksas ja tiputti altavastaajana kolme vastustajaa tieltään ennen finaalisarjaa Vegas Golden Knightsia vastaan.

Panthersin kanssa kovinten konferenssin voitosta tällä hetkellä taistelee viime vuonna koko NHL:n runkosarjan nimiinsä vienyt Boston Bruins. Joukkueilla on eroa vain yksi piste, mutta Bruinsilla on 66 ottelua pelattuna ja Panthersilla vain 65. Samat joukkueet taistelevat myös Atlantin divisioonan voitosta, kun kolmantena oleva Toronto Maple Leafs on jo hurjat yhdeksän pistettä Bruinsia perässä. Maple Leafsilla on toki kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Panthersin ja Bruinsin kovin haastaja koko konferenssin voittoon on Metropolien divisioonaa johtava New York Rangers. Rangersilla on 63 pelattuun otteluun koossa 86 pistettä. Divisioonassa on toisena Carolina Hurricanes, joka on kerännyt 84 pistettä 64 otteluun. Mikäli Rangers voittaa rästipelit suhteessa Panthersiin nousee joukkue kahden pisteen päähän koko konferenssin voitosta.

Metropolien divisioonassa kaksi kärkisijaa menee varmuudella Rangersille ja Hurricanesille, sillä ero kolmanteen on jo kymmenen pistettä.

Viimeiset pudotuspelipaikat jakoon

NHL:ssä itäisen konferenssin kahden divisioonan kolme parasta joukkuetta menevät suoraan jatkoon. Atlantin divisioonan joukkueet ovat jo selvillä, sillä Maple Leafsin ero neljäntenä olevaan Tampa Bay Lightningiin on kahdeksan pistettä ja Lightningilla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Lightning taistelee poikkeuksellisesti tällä kaudella NHL:n villi kortti -paikoista pudotuspeleihin. Villi kortti -paikat menee kahdelle parhaalle konferenssin joukkueelle, jotka jäävät divisioonissaan kolmen parhaan ulkopuolelle. Tässä tilastossa Lightning on tällä hetkellä ykkösenä. Joukkueen niskaan hengittävät New York Islanders, Detroit Red Wings ja Washington Capitals.

Red Wings on näistä samassa divisioonassa Lightningin kanssa. Islanders ja Capitals taistelee taas yhdessä Philadelphia Flyersin kanssa Metropolien divisioonassa viimeisestä suorasta paikasta. Islandersin ero kolmantena olevaan Flyersiin on kaksi pistettä ja joukkueella on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Alexander Ovechkinin kipparoimalla Capiltalsilla on kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Flyersilla ja joukkueilla eroa on vain viisi pistettä.

Metropolien divisioonan kolmossija on haluttua kamaa, sillä sen varmistettuaan ei tarvitse taistella enää Red Wingsin ja Lightningin kanssa pudotuspelipaikoista. Metropolien divisioonassa Capitals ja Islanders ovat olleet vahvassa vireessä, kun taas Flyersilla on mennyt heikommin. Samaa voi sanoa myös Atlantin divisioonan Red Wingsistä, joka on tappioputkessa.

Alkavan viikon ottelut voivat kääntää koko tilanteen jo huomattavasti selvempään tilanteeseen.

Kuusi joukkuetta ulkona pudotuspeleistä

NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelusta on jo kuusi joukkuetta tippunut pois. Atlantin divisioonassa ulos jäävät Buffalo Sabres, Montreal Canadiens ja Ottawa Senators. Metropolien divisioonassa mustapekka jää käteen New Jersey Devilsille, Pittsburgh Penguinsille ja Columbus Blue Jacketsille. Blue Jackets ja Senators jakavat konferenssin viimeistä sijaa 54 pisteellä

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL