Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottaako suomalaisten tähdittämä NHL-seura ykköstilan? – ”Kova taistelu…”

Miro Heiskanen juhlii maalia Starsin kanssa.
AOP

NHL:n runkosarjaa on enää alle neljännes jäljellä ja pudotuspelit käynnistyvät reilun kuukauden kuluttua. Runkosarjassa on vielä viimeiset mahdolliset paikat pudotuspeleissä jaossa. NHL:n läntisen konferenssin puolella on vain muutama joukkue enää taistelussa isoihin tansseihin jäljellä.

NHL:n läntisen konferenssin voitosta tullaan käymään runkosarjan lopulla todella tiukka taistelu. Taisteluun osallistuu viisi joukkuetta, kun Keskisen divisioonan kolme kärkijoukkuetta ja Tyynenmeren divisioonan kaksi kärki joukkuetta ottavat mittaa toisistaan.

Konferenssia johtaa toistaiseksi takaisin voittojen pariin palannut Vancouver Canucks. Tyynenmeren divisioonan ykkösellä on 66 otteluun koossa 91 pistettä. Divisioonan toisena on Edmonton Oilers, joka on 63 otteluun kerännyt 81 pistettä.

Keskisen divisioonan kolmen kärjestä tulee Canucksille haastajat, sillä Dallas Stars on kahden pisteen päässä. Starsilla on 66 otteluun 89 pistettä. Toisena oleva Winnipeg Jets on kerännyt 63 otteluun 85 pistettä ja divisioonan kolmantena olevalla Colorado Avalanchella on Jetsin tavoin 85 pistettä. Avalanchella on 65 ottelua pelattuna.

Keskisessä divisioonassa kolme suoraa pudotuspelipaikkaa on selvillä. Tyynenmeren divisioonassa on kaksi kärkisijaa varmat, mutta järjestys on vielä epäselvä kuten myös Keskisessä divisioonassa.

Viiden joukkueen taistelu

Divisioonassa viisi pudotuspelijoukkuetta ovat jo varmoja, mutta viisi joukkuetta osallistuu taisteluun viimeisestä kolmesta paikasta. Kaksi paikkaa jaetaan villi kortti -paikoilla ja yksi paikka on Tyynenmeren divisioonassa vielä jaossa. Kaksi villi kortti -paikkaa menee joukkueille, jotka jäävät divisiooniensa kolmen parhaan sijan ulkopuolelle, mutta keräävät eniten pisteitä.

Tyynenmeren divisioonassa kolmannesta sijasta taistelevat Los Angeles Kings ja hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights. Joukkueet ovat tasapisteissä maanantaina, mutta Kingsillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Eroa näistä divisioonan viidettä sijaa hallussaan pitävään Seattle Krakeniin on kahdeksan pistettä. Krakenilla on 63 ottelua pelattuna kuten myös Kingsillä. Krakenin kanssa tasapisteissä on Calgary Flames, mutta joukkue on jo luovuttanut tämän kauden suhteen.

Keskisessä divisioonassa neljättä sijaa pitää hallussaan Nashville Predators. Andrew Brunetten valmentama miehistö on kerännyt 66 otteluun 78 pistettä. Eroa viidentenä olevaan Minnesota Wildiin on yhdeksän pistettä. Wildilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Wildin takana on St. Louis Blues, jolla on 64 otteluun 67 pistettä koossa. Sekä Wild, että Blues vaativat ihmeen, mikäli joukkueet mielivät mukaan kisaan kahdesta villi kortti -paikasta.

Divisioonan pohjilla tutut joukkueet

NHL:n läntisen konferenssin viimeisestä sijasta käyvät kovaa taistelua Chicago Blackhawks ja San Jose Sharks. Kummallakin on koossa 39 pistettä. Blackhawksilla pelattuja otteluita on jo 65, kun taas Sharksilla näitä on 63. Anaheim Ducks on varmistanut konferenssin kolmanneksi viimeisen tilan ja Arizona Coyotes neljänneksi viimeisen sijan. Varmaa on myös se, että konferenssin viimeiset joukkueet saavat parhaat mahdollisuudet ykkösvuoroon tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL