Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton loppu! – NHL:n mestarisuosikille karu tappio

Seattle Krakenin Andre Burakovsky nousi sankariksi.
AOP

NHL:ssä pelataan tälläkin viikolla todella isoista pisteistä. Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelattiin Winnipeg Jetsin ja Seattle Krakenin välillä isoista pisteistä. Jets pyrkii taistelemaan vielä koko NHL:n läntisen konferenssin voitosta runkosarjan osalta. Kraken taistelee viimeisistä paikoista pudotuspeleihin. Kraken onnistui kääntämään keskiviikkoisen ottelun karulla tavalla nimiinsä.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken otti todella ison voiton NHL:ssä. Kraken kaatoi vahvan kolmannen erän turvin NHL:n Keskisen divisioonan kärkisijoista taistelevan Winnipeg Jetsin. Kraken oli Rick Bownessin valmentamaa miehistöä parempi 4-3 -lukemin.

Ottelussa Kraken karkasi avauserässä johtoon, mutta toisessa erässä Jets nousi tasoihin ja päätöserään lähdettiin 2-2 -tilanteesta. Heti kolmannen erän alussa kotijoukkue karkasi johtoon, mutta tätä seurasi välitön tasoitus. Varsinaisen peliajan lopulla Kraken pääsi ensimmäistä kertaa ylivoimalle koko ottelussa ja leipoi voittomaalin.

Vieraiden ykköstähdeksi nousi Andre Burakovsky, joka niittasi voittomaalin ajassa 57.21. Maali oli Stanley Cup -voittajalle kauden toinen. Maalivahti Joey Daccord teki 4-3 -tilanteessa upeita torjuntoja ryöstäen muun muassa Neal Pionkin avopaikan. Daccordille kertyi 30 torjuntaa voiton eteen.

Krakenilta tehomiehenä ottelussa hääri Jared McCann, joka iski alivoimalla joukkueensa 2-1 -maalin ja teki esityön 1-0- maaliin sekä Burakovskyn naulaamaan voittomaaliin. McCann on iskenyt tällä kaudella jo huimat 27 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä.

Jetsin maalit ottelussa menivät Nino Niederreiterin, Adam Lowryn ja Kyle Connorin nimiin. Connor Hellebuyck torjui yhteensä 20 kertaa tappioon päättyneessä ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL