Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä räppäsi jatkosopimuksen! – Kokenut puolustaja jatkaa pitkään seurassa

Minnesota Wildin Zach Bogosian teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Minnesota Wild on kiinnittänyt tärkeän puolustajan merkittävään jatkosopimukseen. Wild taistelee vielä tiukasti NHL:n läntisen konferenssin puolella paikasta pudotuspeleihin.

John Hynesin valmennukseen kesken kauden siirtynyt Minnesota Wild on pelannut viime aikoina hyvässä vireessä. Wild on voittanut kuudesta edellisestä kamppailusta kolme. GM Bill Guerinilla on NHL:n siirtojen takarajalla hyvinkin vähän tehtävää. Yhteen merkittävään ratkaisuun Guerin kuitenkin päätyi tekemällä jatkosopimuksen luottopuolustajan kanssa.

Wild kiinnitti kokeneen yhdysvaltalaispuolustaja Zach Bogosianin kahdeksi vuodeksi. 34 vuotta kesällä täyttävä yhdysvaltalaispuolustaja tienaa jatkosopimuksellaan 2,5 miljoonaa dollaria, eli kausipalkka on 1,25 miljoonaa dollaria. Puolustajan tällä hetkellä voimassa oleva sopimus päättyy tähän kauteen. Tästä kaudesta Bogosian tienaa 850 tuhatta dollaria.

Massenan kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva oikealta laukova puolustaja on urallaan voittanut kertaalleen Stanley Cupin. Bogosian on pelannut yhteensä 830 NHL:n runkosarjaottelua ja iskenyt näissä 222 tehopistettä. Bogosianin tehosaldo on kuitenkin karusti lukemassa -79.

Yhdysvaltalainen on Winnipeg Jetsin ykköskierroksen varaus kesältä 2008. Jets oli tuolloin vielä Atlanta Thrashers. Bogosian voitti Stanley Cupinsa Tampa Bay Lightningin kanssa kuplapudotuspeleissä 2020.

Bogosian on Wildissa nyt ja tulevaisuudessa puhdas kolmosparin puolustaja. Oikealla puolella Wildilla on kapteeni Jared Spurgeon ja hurjaa tulokaskautta pelaava Brock Faber. Spurgeonin tämä kausi päättyi leikkauspöydälle tammikuussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL