Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Roope Hintz päätti käsittämättömät maalijuhlat! – Superjunnuille yhdeksän tehopistettä

Dallas Starsin Roope Hintz ja Jason Robertson tuulettaa maalia.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella suuret maalijuhlat varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa. San Jose Sharks isännöi Dallas Starsia NHL-kierroksella. Sharks oli todella lähellä kotivoittoa yhdestä NHL:n suurimmista mestarisuosikeista, mutta kolmannen erän viimeiset kymmenen minuuttia olivat hailaumalle kohtalokkaat.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars näytti luonnetta NHL:ssä nousemalla huiman maalijuhlan päätteeksi voittoon San Jose Sharksista. NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa viime kaudella esiintynyt joukkue otti David Quinnin valmentamasta Sharksista voiton jatkoajalle venyneessä ottelussa 7-6 -lukemin.

Stars oli kahden erän jälkeen ottelussa jo 5-3 -lukemin tappiolla ja pahimmillaan 6-3 -lukemin perässä. Viimeisen reilun seitsemän minuutin aikana Stars iski kolme maalia ja nousi tasoihin vieden ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla Stars piti kiekkoa käytännössä koko peliajan ennen ratkaisua, joka syntyi ajassa 61.49.

Vierasjoukkueen voittomaalin iski suomalaishyökkääjä Roope Hintz, jolle osuma oli kauden 25. Hintz iski voittomaalin Logan Stankovenin upeasta esityöstä terävällä laukauksella alakulmaan ohi Kaapo Kähkösen, joka torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 34 kertaa.

Starsin kirkkain tähti ottelussa oli uransa ensimmäisen hattutempun iskenyt Wyatt Johnston. Kanadalaislupaus iski ottelussa viisi tehopistettä laukomalla kolme maalia ja tekemällä kahteen esityöt. Johnston syötti Stankovenin iskimät osumat. Uransa ensimmäisiä otteluita NHL:ssä pelaava kanadalaishyökkääjä Stankoven iski otteluun 2+2 tehot.

Stankoven oli jatkoajalla todella lähellä maalintekoa juuri ennen Hintziä, mutta veto avopaikasta painui ohi Kähkösen vartioiman maalin. Suomalaispuolustaja Miro Heiskanen pelasi ottelussa yhteensä 23.40 minuuttia ja syötti neljä maalia.

Sharksilta kauppahuhuissa pyörivä Anthony Duclair iski otteluun hurjat 2+2 tehot. Mikael Granlund iski 1+1 tehot ja ruotsalaishyökkääjä Fabian Zetterlund 2+1 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL