Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaisten suosikkipelaaja osui! – Pittsburghille tärkeät pisteet

Pittsburgh Penguinsin Jesse Puljujärvelle uran ensimmäinen maali Penguinsissa.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa mittava ottelukierros. Yhdysvaltain teräskaupungissa Pittsburghissa paikallinen Pittsburgh Penguins isännöi vieraskiertueen jälkeen Columbus Blue Jacketsia. Ottelussa etenkin kotijoukkueelle oli isot pisteet jaossa pudotuspelitaistelun suhteen. Penguins onnistui lopulta ottamaan pakkovoiton tililleen.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins palasi kotiyleisön eteen ja katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputken. Penguins kaatoi Pascal Vincentin valmentaman Columbus Blue Jacketsin 5-3 -lukemin ja katkaisi Blue Jacketsin kahden ottelun mittaisen voittoputken.

Penguins menetti ottelussa kahdesti johtoaseman, mutta onnistui kolmannen erän pikamaaleilla viemään pelin nimiinsä.

Voitto oli Penguinsille äärimmäisen tärkeä, sillä joukkueen ero viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa pitävään Philadelphia Flyersiin kaventui nyt kahdeksaan pisteeseen. Penguinsilla on kolme ottelua vähemmän pelattuna.

Penguinsilta maalinteossa ottelussa onnistuivat syvyyshyökkääjät, sillä Reilly Smith vietti kolmen tehopisteen iltaa 1+2 tehoilla. Evgeni Malkin, Rickard Rakell ja Jeff Carter onnistuivat Smithin lisäksi. Suomalaiset saivat ottelusta ilonaiheita, kun suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi teki ensimmäisen maalinsa Penguinsin paidassa. Entinen ykköskierroksen nelosvaraus naulasi kotijoukkueen johtoon avauserän puolivälissä.

Puljujärvelle kertyi ottelussa peliaikaa 10.22 minuuttia ja tehotilastoon lukema +2.

Tristan Jarry torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 33 kertaa. Jarryn ottelussa ohittivat Andrew Peeke kauden ensimmäisellään, Jack Roslovic Peeken esityöstä ja tähtihyökkääjä Johnny Gaudreau kauden kymmenennellä osumalla. Roslovic keräsi otteluun 1+2 tehot. Jet Greaves torjui vieraiden maalilla kamppailussa 26 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL