Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Miro Heiskaselta käsittämätön ottelu! – Dallas Stars käänsi maalijuhlat nimiinsä

Dallas Starsin Miro Heiskanen hurjassa vireessä.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars on vahva ehdokas voittamaan läntisen konferenssin runkosarjan osalta. Stars taistelee runkosarjan voitosta yhdessä Vancouver Canucksin, Edmonton Oilersin, Winnipeg Jetsin ja Colorado Avalanchen kanssa. Stars otti voittotaistelun kannalta todella tärkeän voiton San Jose Sharksista varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars näytti luonnetta David Quinnin valmentamaa San Jose Sharksia vastaan. Stars nousi kolmannen erän lopussa 6-3 -tappioasemasta tasoihin ja lopulta jatkoajalla voittoon 7-6 -lukemin.

Ottelussa ykkössentteri Roope Hintz niittasi voittomaalin ohi Sharksin maalilla pelanneen Kaapo Kähkösen. Hintzille maali oli 25. Ottelussa myös suomalaispuolustaja Miro Heiskanen oli todella hyvässä vireessä. Yli 23 minuuttia ottelussa pelannut Heiskanen syötti neljä maalia ja keräsi tehotilastoon lukeman +1.

Tällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt 25 vuotta kesällä täyttävä entinen ykköskierroksen varaus on iskenyt 53 otteluun seitsemän maalia ja yhteensä 42 tehopistettä. Koko uralla puolustaja on takonut 407 otteluun 51 maalia ja 246 pistettä.

Heiskanen on tällä kaudella pelannut pääsääntöisesti kanadalaislupaus Thomas Harleyn pakkiparina. Starsin puolustajaparit selkeytyivät merkittävästi Sharksia vastaan pelattavaan otteluun, kun Calgary Flamesista hankittu Chris Tanev debytoi ottelussa. Tanev otti paikan kakkosparista Esa Lindellin rinnalta.

Lindell, Heiskanen ja Harley olivat keskiviikon ottelussa ainoat Starsin pelaajat, jotka saivat yli 20 minuuttia peliaikaa. Harley pelasi eniten, kun pelikelloon kertyi lukemat 24.36. Harley laukoi ottelussa neljä kertaa, mutta ei kerännyt tehopisteitä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL