Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt pamahti jättikauppa! – NHL:n mestarisuosikki hankki lisää tulivoimaa

Washington Capitalsin Anthony Mantha siirtyy Vegas Golden Knightsiin Alex Pietrangelon pelikaveriksi.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights on vahvistanut hyökkäystään merkittävällä pelaajahankinnalla. Golden Knights hankki todella kevyeen hintaan lisää taitoa Washington Capitalsin riveistä, joka taistelee vielä NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on vahvistanut rivejään kovalla hankinnalla. GM Kelly McCrimmon kiinnitti todella kevyellä hinnalla Anthony Manthan Washington Capitalsista.

Mantha siirtyy puolikkaalla palkalla Nevadaan vaihdossa kakkos- ja neloskierroksen varausvuoroihin. Kakkoskierroksen vuoro on tulevalle kesälle ja neloskierroksen vuoro kesälle 2026. Manthan palkka Golden Knightsissa on 2,85 miljoonaa dollaria.

29-vuotias kanadalaishyökkääjä on Detroit Red Wingsin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. 196 senttiä pitkä ja 106 kiloa painava Mantha on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 476 ottelua ja iskenyt näissä 139 maalia. Tehopisteitä on syntynyt yhteensä 286 kappaletta. Parhailla kausillaan Red Wingsin riveissä hyökkääjä on tehnyt kahdesti 48 tehopistettä.

Tällä kaudella Capitalsissa Mantha on naulannut 20 maalia 56 otteluun ja viimeistellyt yhteensä 34 tehopistettä. Mantha saattaa rikkoa urallaan ensimmäistä kertaa 50 tehopisteen rajan. Tämä kausi on kolmas hyökkääjän uralla, kun 20 maalin rajapyykki menee poikki.

Golden Knightsilla on vielä reilut neljä miljoonaa dollaria palkkakatossa tilaa perjantain siirtojen takarajalle. Joukkueen tiedetään olevan ainakin Jake Guentzelin perässä, jota Pittsburgh Penguins pyrkii kaupittelemaan. Golden Knights sai palkkakattoon reilun tilan kapteeni Mark Stonen loukkaannuttua. Kanadalaishyökkääjän odotetaan palaavan pudotuspeleissä kokoonpanoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL