Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dramaattinen nousu! – NHL:n saksalaistähti käänsi kärkiottelun

Edmonton Oilersin Connor McDavid ja Leon Draisaitl.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa isoista pisteistä, kun itäisen konferenssin kärkipään joukkue Boston Bruins isännöi Edmonton Oilersia. Oilers on tehnyt NHL:n läntisessä konferenssissa heikon alkukauden jälkeen vahvaa nousua kohti divisioonan kärkisijoja. Oilers jatkoi vahvaa virettään itärannikolla.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers on todella hyvässä vireessä. Oilers nappasi todella maukkaan vierasvoiton NHL:ssä ja tiivisti tilannetta NHL:n läntisessä konferenssissa. Oilers kaatoi tiukassa kamppailussa Boston Bruinsin TD Gardenissa. Oilers oli jatkoajalle venyneessä ottelussa Jim Montgomeryn valmentamaa Bruinsia vahvempi 2-1 -lukemin.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat maalittomia. Bruins karkasi kolmannen erän alussa johtoon, mutta varsinaisen peliajan lopulla vieraat nousivat tasoihin. Jatkoajalle venyneessä ottelussa Oilers oli lopulta parempi ajassa 62.18 syntyneellä maalilla.

Oilersin maalit ottelussa menivät saksalaishyökkääjä Leon Draisaitlin nimiin. Draisaitl tasoitti ottelun 80 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä ja niittasi voittomaalin jatkoajalla. Maaleihin syöttöpisteet menivät Connor McDavidin ja Evan Bouchardin nimiin. Draisaitl nosti koko kauden maalisaldon 32 osumaan. McDavidilla on kasassa 76 syöttöpistettä ja Bouchardilla 45. Stuart Skinner oli vieraiden maalilla voiton takuumies 25 torjunnallaan.

Bruinsin ainoan maalin ottelussa iski tshekkihyökkääjä Pavel Zacha, joka osui kahdesti edellisessä ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan. Zachalle maali oli kauden 15. osuma. Linus Ullmark torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 24 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL