Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt se on varmaa! – NHL:n supertähti vaihtaa maisemaa

Jake Guentzel laitahyökkääjä Pittsburgh Penguins
AOP

NHL:ssä odottaa siirtojen takaraja tulevana perjantaina, joten kaikki siirtohuhut NHL-joukkueiden ympärillä kiihtyvät kovaa tahtia. Yksi mielenkiintoisimmista joukkueista on Pittsburgh Penguins, sillä joukkueen riveistä löytyy yksi tavoiteltu laitahyökkääjä. Tuoreimmat tiedot ennakoivat vahvasti, että tähtihyökkääjä vaihtaa tällä kaudella maisemaa.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen. Penguinsilla on vielä pelejä vähemmän pelattuna kuin Philadelphia Flyersilla, joka pitää NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonan kolmatta sijaa hallussaan, joten mahdollisuus pudotuspeleihin on edelleen olemassa. Siitä huolimatta seuraan viime kesänä palkattu GM Kyle Dubas on valmis tekemään kauppaa tähtipelaajillaan.

Dubasin uskotaan tällä viikolla kauppaavan yhdysvaltalaishyökkääjä Jake Guentzelin eteenpäin. Guentzel pelaa viimeistä kauttaan todella edullisesta sopimuksesta, joten pelaajakauppa on aiheellinen. Hyökkääjä tienaa tästä kaudesta kuusi miljoonaa dollaria.

Penguinsin ja Guentzelin taustaryhmän taustalla on varmasti käyty neuvotteluja myös jatkosopimuksesta, mutta kaikki viittaavat tällä hetkellä kuitenkin pelaajakauppaan.

Dubas voi markkinoilta saada todella kovan palautuksen yhdysvaltalaishyökkääjästä, joka auttaa ensi kesänä Penguinsin vahvistamisessa Sidney Crosbyn nykyisen sopimuksen viimeiselle kaudelle.

30 vuotta syksyllä täyttävä Guentzel on kotoisin Omahan kaupungista, Nebraskasta. 180 senttiä pitkä laitahyökkääjä on Penguinsin kolmannen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Ennen ammattilaisuraa hyökkääjä pelasi kolme vuotta Nebraskan yliopistossa yli piste per peli tahdilla.

Kahdeksalla kaudella NHL:ssä hyökkääjä on voittanut yhden Stanley Cupin ja pelannut runkosarjassa 503 ottelua. Näissä on syntynyt 466 tehopistettä. Debyyttikaudellaan 2016-17 Guentzel teki heti 16 maalia 40 otteluun runkosarjassa. Yhdysvaltalainen oli pudotuspeleissä yksi Penguinsin tehokkaimmista pelaajista iskemällä 25 otteluun 13 maalia ja yhteensä 21 tehopistettä.

Guentzelin perässä tiedetään olevan ainakin hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights. Golden Knightsilla on kaikki tämän vuoden varausvuorot sekä reilusti palkkatilaa käytettävissään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL