Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turussa jättimäiset pisteet jaossa! – ”Kova kamppailu…”

TPS:n ruotsalaishyökkääjä Lukas Wernblom.
AOP

Liigassa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Lauantain ottelut käynnistyvät jo kello 16.00, kun Turussa tippuu kiekko jäähän loppuunmyydyssä Gatorade Centerissä. Turun Palloseura isännöi kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanutta Tampereen Tapparaa. TPS tulee kotiotteluunsa mielenkiintoisessa tilanteessa. Tappara matkaa taas Suomen entiseen pääkaupunkiin komeassa voittoputkessa.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura kohtaa kotiyleisönsä edessä Rikard Grönborgin valmentaman Tampereen Tapparan. Joukkueet kamppailevat runkosarjan viimeisillä kierroksilla hyvinkin eri asioista. Tapparalla on panoksena runkosarjan voitto, kun taas TPS pelaa paikasta pudotuspeleihin.

TPS tulee otteluun allaan 9-1 -tappio KalPalle. Tappara on voittanut kolme ottelua putkeen ja joukkueella on 11 voittoa 13 edellisestä kamppailusta.

Tapparan runkosarjan voitto varmistuu, mikäli joukkue onnistuu voittamaan loput pelinsä. Myös joukkueen keskinäinen ottelu tämän hetken sarjakärki Ilvestä vastaan saattaa riittää kirvesrinnoille runkosarjan voittoon. Piste-eroa joukkueiden välillä on yksi piste ennen lauantain kierrosta. Ilveksellä on runkosarjaa kolme ottelua jäljellä, kun Tapparalla viisi.

TPS on sarjassa ennen lauantain kierrosta yhdeksäntenä. Miettisen valmentamalla miehistöllä on 56 otteluun kerättynä 79 pistettä. Varmaa on jo se, että enää kuuden joukkoon joukkueella ei ole mitään asiaa. Käytännössä TPS voi olla kaikkea sijojen yhdeksän ja 12 välillä. TPS on kolme pistettä edellä Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota, jotka jakavat kymmenettä sijaa. Porin Ässillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna ja neljä pistettä TPS:ää vähemmän.

Lauantain ottelussa on TPS:n kannalta isosti panosta, sillä loppuohjelma on turkulaisille äärimmäisen vaikea. Ensi viikolla joukkue kohtaa kotiedusta vielä taistelevan Helsingin IFK:n ja paikasta kuuden joukkoon pelaavan Rauman Lukon. Runkosarja päättyy reilun viikon päästä kotiotteluun Ilvestä vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga