Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ilves tyly vieras! – Liigan pistepörssin kärki tiivistyi

Ilveksen Eemeli Suomi tehoili JYP:n vieraana.
AOP

Liigassa pelattiin perjantaina viiden ottelun kierros. Neljä viidestä ottelusta käynnistyi tuttuun tyyliin kello 18.30, mutta Helsingin IFK:n ja Oulun Kärppien välinen kamppailu alkoi vasta 19.30. Jyväskylässä yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Tampereen Ilves haki varmistusta runkosarjan kärkisijoihin. Ilves onnistui tässä varsin tylyllä esityksellä.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves otti tylyn vierasvoiton Liigassa. Ilves kaatoi Mikko Heiskasen valmentaman JYP:n 3-0 -lukemin ja nousi takaisin Liigassa kärkipaikalle pisteen erolla hallitsevaan Suomen mestariin Tapparaan. Ottelua Hippoksella oli seuraamassa ilahduttavasti yli 3500 katsojaa.

JYP:n tilanne sarjataulukon alemmassa kastissa heikkeni. Jyväskyläläisillä on eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan yhdeksän pistettä. JYP:lle on jaossa vielä 15 pistettä runkosarjassa, kun KooKoolla ja Vaasan Sportilla on neljä ottelua sekä 12 pistettä tarjolla.

Ilves iski perjantai-illan ottelussa jokaisessa erässä yhden maalin. Avauserässä maalinteossa onnistui Adam Clendening, toisessa erässä Simon Stransky ja kolmannessa erässä Jani Nyman. Nyman nousi kauden 22. maalillaan joukkueen sisäisen maalipörssin kärkeen. Ottelussa Ilveksen kolmesta maalista kaksi syötti Eemeli Suomi, joka nosti koko kauden pistesaldon 57 pisteeseen. Eroa pistepörssin kärjessä olevaan JYP:n Jerry Turkulaiseen on enää kolme pistettä.

Ilveksen tshekkimaalivahti Jakub Malek torjui kauden kolmannen nollapelin ja tarvitsi tähän 26 torjuntaa. Veini Vehviläinen torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 21 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga