Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pettynyt NHL-valmentaja – ”Tulee olla hereillä alusta alkaen”

Ottawa Senatorsin Vladimir Tarasenko onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa Senatorsin paidassa.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Kanadan puolella Kanadan pääkaupungissa Ottawa Senators isännöi Arizona Coyotesia. Otteluun ei ennakkokaavailuissa ollut liikaa odotuksia, sillä kamppailussa kohtasi kaksi pudotuspelien ulkopuolelle jäävää joukkuetta. Lopulta maalijuhlien jälkeen Coyotes sai tappioputken poikki.

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes juhli maukasta voittoa vieraskiertueellaan. Coyotes onnistui kaatamaan vaiherikkaassa ottelussa NHL:n itäisen konferenssin jumbosijoista pelaavan Ottawa Senatorsin. Coyotes oli Jacques Martinin valmentamaa miehistöä lopulta parempi lukemin 5-3.

NHL:n itäisessä konferenssissa Atlantin divisioonan viimeisenä oleva Senators on voittanut tällä kaudella 25 peliä ja kerännyt 53 pistettä. Eroa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan on hurjat 23 pistettä, kun runkosarjaa on jäljellä 24 kamppailua, joten tappio lauantaina oli karvas.

– Minusta taistelimme ja teimme töitä todella paljon. Tulee olla hereillä alusta alkaen, mikäli haluaa voittaa pelejä. Jotkut pelaajista eivät olleet valmiita pelaamaan, manasi pettynyt valmentaja Martin tappiota.

Senators nousi ottelussa 3-0 -tappioasemasta tasoihin, mutta kolmannessa erässä Coyotes teki kaksi tarvittavaa maalia voittoon. Senatorsin maalit menivät Vladimir Tarasenkon, Shane Pinton ja Drake Bathersonin nimiin. Anton Forsberg torjui ottelussa 26 laukausta.

– Meidän täytyy löytää tavat aloittaa ottelut paremmin. Joinain iltoina olemme tehneet hienoja nousuja, mutta tänään se ei onnistunut. kertasi upean osuman iskenyt venäläishyökkääjä Tarasenko.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL