Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkinille jälleen maali! – Tämän verran matkaa Wayne Gretzkyyn

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin juhli 800. maaliaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella merkittävä ottelu lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals ja Philadelphia Flyers kohtasivat Yhdysvaltain pääkaupungissa. Ottelussa saatiin melkoiset maalijuhlat aikaiseksi ja kestomenestyjä käänsi lopulta pelin nimiinsä.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals otti pudotuspelihaaveiden kannalta todella merkittävän voiton NHL:ssä. Capitals onnistui kääntämään kotiottelun Philadelphia Flyersia vastaan nimiinsä vaikean alun jälkeen. Capitals kaatoi John Tortorellan valmentaman miehistön lopulta 5-2 -lukemin ja tiukensi asemia NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa.

Capitalsille voitto oli runkosarjassa 28. ja eroa Flyersiin sekä samalla suoraan pudotuspelipaikkaan on enää neljä pistettä. Capitalsilla on vielä kaksi ottelua vähemmän pelattuna, joten paikka pudotuspeleissä on vielä täysin mahdollinen. Capitalsin osalta pudotuspeleistä haaveilevat vielä New Jersey Devils, New York Islanders ja Pittsburgh Penguins.

Ottelussa Flyers karkasi vahvalla alulla 2-0 -johtoon, mutta tätä seurasi viisi perättäistä Capitalsin iskemää maalia. Maalinteon aloitti Alexander Ovechkin huimalla rannelaukauksella toisessa erässä. Maali oli venäläiskapteenille jo kauden 17 osuma ja koko uran 839. Eroa NHL:n historian maalipörssin kärkinimi Wayne Gretzkyyn on vain 55 maalia.

– Ensimmäisessä erässä me emme pelanneet ollenkaan. Emme pelanneet meidän peliä ja Flyers sai reilusti enemmän paikkoja kuin me. Toisesta erästä alkaen pelasimme yksinkertaista jääkiekkoa heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen ja tulos nähdään taululla, kommentoi Ovechkin.

Capitalsin tehomies ottelussa oli kanadalaissentteri Dylan Strome 1+2 tehoillaan. Charlie Lindgren torjui ottelussa 24 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL