Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Matias Maccellista Arizonan pelastaja – ”Helpottava olo…”

Arizona Coyotesin Matias Maccelli pelaa itselleen isoa jatkosopimuksta.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Kanadan puolella Kanadan pääkaupungissa Ottawa Senators isännöi Arizona Coyotesia. Otteluun ei ennakkokaavailuissa ollut liikaa odotuksia, sillä kamppailussa kohtasi kaksi pudotuspelien ulkopuolelle jäävää joukkuetta. Lopulta maalijuhlien jälkeen Coyotes sai tappioputken poikki.

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes juhli maukasta voittoa vieraskiertueellaan. Coyotes onnistui kaatamaan vaiherikkaassa ottelussa NHL:n itäisen konferenssin jumbosijoista pelaavan Ottawa Senatorsin. Coyotes oli Jacques Martinin valmentamaa miehistöä lopulta parempi lukemin 5-3.

Coyotes katkaisi ottelussa 14 ottelun mittaisen tappioputken. Joukkue pelasi aina tammikuuhun asti tuloksekasta jääkiekkoa, mutta sittemmin taso on romahtanut.

– Tuntuu, että puku päällä on vähän turhan iso. Tuntuu, että menetin painoa viimeisen 30 minuutin aikana tässä pelissä. Helpottava olo, en oikein osaa kuvailla tätä voittoa. Tuntuu, että tappioputken aikana olisimme ansainneet paljon enemmän kuin saimme, kommentoi Tourigny voittoa.

Coyotes karkasi ottelussa 3-0 -johtoon avauserässä, mutta Senators nousi tasoihin ennen kolmatta erää. Kolmannessa erässä vieraat tekivät tarvittavat maalit ottelun voittoon. Joukkueen ykköstähti oli tehot 1+2 iskenyt Matias Maccelli. Maalivahti Karel Vejmelka torjui ottelussa 34 kertaa.

– Kaikki ovat halunneet voittoa jo pitkään, joten hyvä, että se tuli nyt. Tämä maistuu tosi spesiaalilta kaikille. Paljon tunteita ilmassa ja vihdoinkin onnistuimme, kertasi tshekkimaalivahti.

Suomalaishyökkääjä on ollut tälläkin kaudella erittäin hyvä. Tyhjiin kolmannen erän lopulla osunut Maccelli nosti koko kauden maalisaldon 11’sta ja tehopisteitä on kasassa 43 kappaletta. Uran 147 NHL-otteluun Maccelli on iskenyt 23 maalia ja yhteensä 98 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL