Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jenkkitähti pettyi ratkaisuunsa – ”Se oli surkea yritys…”

New Jersey Devilsin supertähti Jack Hughes Anaheim Ducksia vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspelitaistelun kannalta New Jersey Devilsillä oli lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella merkittävä ottelu. Devils kohtasi yhden sarjan heikoimmista joukkueista eli Anaheim Ducksin vieraissa, josta joukkueen olisi pitänyt voitto saada mukaansa, mutta toisin kävi.

Greg Croninin valmentama Anaheim Ducks otti todella merkittävän voiton NHL:n pudotuspelitaistelun kannalta. Ducks kaatoi kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan New Jersey Devilsin tiukan ottelun päätteeksi. Ducks oli Lindy Ruffin valmentamaa miehistöä parempi lopulta 4-3 -lukemin.

Ottelussa Ducks karkasi avauserässä 2-1 -johtoon ja ennen kolmatta erää tilanne oli jo 4-2. Kolmannen erän lopulla Devils tuli päähän ja sai erinomaisen mahdollisuuden tasoitukseen, mutta ei käyttänyt mahdollisuutta hyödykseen.

Vieraat pääsivät yrittämään rangaistuslaukauksesta tasoitusta, mutta ottelussa tehot 1+1 iskenyt Jack Hughes epäonnistui yrityksessään vain kaksi sekuntia ennen päätöstä.

– Se oli surkea yritys minulta, kertoi Hughes ottelun jälkeen.

Devils pysähtyi ottelussa upeasti pelanneeseen Ducksin tshekkimaalivahti Lukas Dostaliin, joka koppasi 52 laukausta. Dostal rikkoi ottelussa Ducksin seuraennätyksen eniten torjuntoja ottaneesta tulokasmaalivahdista voitokkaassa ottelussa. Aiempi ennätys oli tanskalaismaalivahti Frederik Andersenin nimissä maaliskuulta 2014. Tuolloin nykyinen Carolina Hurricanesin maalivahti torjui 49 kertaa.

– Meillä oli ottelussa todella paljon paikkoja ja annoimme kaverille liian helposti maaleja. Meidän olisi pitänyt tämä voittaa 3-1, 3-2 -lukemin, kommentoi kapteeni Nico Hischier.

Ottelussa Hughesin lisäksi maalinteossa Devilsiltä onnistuivat Tyler Toffoli ja Timo Meier. Toffoli iski Hughesin tavoin 1+1 tehot. Luke Hughes syötti ottelussa kaksi maalia. Nico Daws aloitti ottelun Devilsin maalilla, mutta päästi neljä maalia 14’sta vedosta. Kolmannessa erässä Akira Schmid otti paikan Devilsin maalilla ja torjui yhdeksän vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL