Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähti loisti NHL:ssä! – ”Hurja temppu…”

Colorado Avalanchen Justus Annunen torjui uransa ensimmäisen nollapelin NHL:ssä.
AOP

NHL:ssä nähtiin suomalaista historiaa, kun Colorado Avalanche vieraili United Centerissä Chicago Blackhawksin kotijäällä. Avalanche oli otteluun lähdettäessä hurjan iso suosikki ja kesti paineet viemällä ottelun toisen erän osumilla nimiinsä. Suomalaisittain kamppailu oli iloinen, sillä Avalanchen maalilla Justus Annunen torjui uransa ensimmäisen nollapelin.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti toisen hienon voiton putkeen tällä viikolla NHL:ssä. Avalanche kaatoi vieraskaukalossa yhden tämän hetken surkeimmista NHL-seuroista eli Chicago Blackhawksin. Avalanche oli kamppailussa Luke Richardsonin valmentamaa miehistöä parempi 5-0 -lukemin.

Ottelussa suomalaismaalivahti Justus Annunen pääsi torjumaan ensimmäisen nollapelin NHL-urallaan. Suomalaiselle kertyi voitokkaassa ottelussa yhteensä 24 torjuntaa.

Avalanche aloitti ottelun maalinteon avauserän lopulla, kun Zach Parise iski kauden toisen maalinsa. Toisessa erässä Avalanche osui kolmesti. Vieraat tekivät juuri ennen erän puoliväliä kaksi maalia, joista molemmissa oli Parise jälleen mukana. Parise teki ylivoimalla esityön Ross Coltonin iskemään 2-0 -maaliin ja vastasi itse 3-0 -maalista. Erän lopulla tähtipuolustaja Devon Toews naulasi 4-0 -lukemat taululle Mikko Rantasen esityöstä.

Kolmannen erän lopulla Avalanche kaunisteli vielä lukemia, kun kanadalaistähti Nathan MacKinnon pommitti kiekon suorasta luistelusta takakulmaan ohi loistavan pelin pelanneen Petr Mrazekin, jolle kertyi 29 torjuntaa. Maali oli MacKinnonille kauden 36. ja tehopiste sadas. MacKinnon iski otteluun 1+1 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL