Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti teki historiaa! – ”Nopein aktiivipelaaja…”

Winnipeg Jets pysähtyi Dallas Starsin Jake Oettingeriin.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella iso ottelu läntisen konferenssin puolella. Viime kaudella läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars isännöi hurjassa lennossa viime aikoina ollutta Winnipeg Jetsiä. Ottelussa oli kyseessä isot pisteet, sillä kumpikin joukkue taistelee yhdessä Colorado Avalanchen kanssa Keskisen divisioonan voitosta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars palasi kahden tappiollisen kamppailun jälkeen voittojen tielle NHL:ssä. Stars kaatoi kotiyleisönsä edessä vahvasti pelanneen Winnipeg Jetsin. Stars oli Rick Bownessin valmentamaa miehistöä parempi tyylikkäällä esityksellä 4-1 -lukemin.

Ottelussa kotijoukkueen maalivahti torjui historiaa, sillä Jake Oettinger nappasi uransa sadannen voiton NHL:ssä. Oettinger otti sadannen voiton lyhimmässä ajassa peleissä mitaten yhdysvaltalaisista aktiivimaalivahdeista. Ottelu oli entisen ykköskierroksen varauksen uran 177. Aiempi ennätys oli Jetsin ykkösmaalivahti Connor Hellebuyckin nimissä. Hellebuyck torjui sadannen voiton 179. ottelussa.

Oettinger torjui voiton eteen yhteensä 25 kertaa, kun taas Hellebuyck otti Jetsin maalilla 32 koppia.

Otteluun Stars sai vahvan alun iskemällä avauserään kolme maalia. Toisessa erässä Jets nousi kahden maalin päähän, mutta ei enää lähemmäksi. Loppulukemat kotijoukkue löi tyhjiin 70 sekuntia ennen loppua.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Roope Hintz, Logan Stankoven, Jason Robertson ja tehot 1+1 iskenyt Joe Pavelski. Hintz keräsi myös ottelussa 1+1 tehot. Jetsin ainut maali meni venäläishyökkääjä Vladislav Namestnikovin nimiin ylivoimalla toisessa erässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL