Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki teki kovan hankinnan – ”Tuttu mies…”

Buffalo Sabresia edustanut Ilya Lyubushkin siirtyy Anaheimiin.
AOP

Tällä kaudella NHL:ssä suurimpien mestarisuosikkien joukkoon kuuluva Toronto Maple Leafs on tehnyt mielenkiintoisen hankinnan joukkueen alakertaan. Maple Leafs kiinnitti itselleen tutun pelaajan riveihinsä todella maltillisella pelaajakaupalla.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs taistelee Boston Bruinsin ja Florida Panthersin kanssa NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonan kärkijoista. Kaikki divisioonan kärkijoukkueet onnistuivat ottamaan voitot nimiinsä perjantain vastaisena yönä pelatulla kierroksella.

Panthers jatkaa divisioonan kärjessä 84 pisteellä. Bruinsilla on peli enemmän pelanneena vastaava pistemäärä. Kolmantena olevalla Maple Leafsilla on kasassa 76 pistettä ja kaksi ottelua Bruinsia vähemmän pelattuna.

Maple Leafs hankki perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kovan pelaajan vahvistamaan puolustusta. Maple Leafs kauppasi kolmoskierroksen varausvuoron Anaheim Ducksiin vaihdossa venäläispuolustaja Ilya Lyubushkiniin. Lyubushkin pelasi toissa kaudella Maple Leafsin riveissä. Viime kaudella puolustaja pelasi Buffalo Sabresissa, mutta hänet kaupattiin Ducksiin vaihdossa neljännen kierroksen varausvuoroon.

30 vuotta huhtikuussa täyttävä oikealta laukova venäläispuolustaja tienaa tästä kaudesta 2,75 miljoonaa dollaria. Venäläisen sopimusta Ducks pidätti 50 prosenttia ennen kauppaa Carolina Hurricanesiin, joka oli pelaajakaupassa kolmantena osapuolena. Hurricanes pidätti palkkaa myös 50 prosenttia, joten Maple Leafsissa 188 senttisen puolustajan palkkakattoon vaikuttava summa on vain 687 tuhatta dollaria. Maple Leafs maksoi kuudennen kierroksen varausvuoron Hurricanesille palkanpidätyksestä.

Venäläinen on NHL:ssä pelannut urallaan yhteensä 334 ottelua ja iskenyt näissä 43 tehopistettä. Tällä kaudella 55 otteluun puolustaja on syöttänyt neljä maalia ja kerännyt tehotilaston -13.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL