Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Justus Annunen kiitti nollapelistä omiaan – ”Pelattiin todella hyvin…”

Colorado Avalanchen suomalaismaalivahti Justus Annunen.
AOP

NHL:ssä nähtiin suomalaista historiaa, kun Colorado Avalanche vieraili United Centerissä Chicago Blackhawksin kotijäällä. Avalanche oli otteluun lähdettäessä hurjan iso suosikki ja kesti paineet viemällä ottelun toisen erän osumilla nimiinsä. Suomalaisittain kamppailu oli iloinen, sillä Avalanchen maalilla Justus Annunen torjui uransa ensimmäisen nollapelin.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti toisen hienon voiton putkeen tällä viikolla NHL:ssä. Avalanche kaatoi vieraskaukalossa yhden tämän hetken surkeimmista NHL-seuroista eli Chicago Blackhawksin. Avalanche oli kamppailussa Luke Richardsonin valmentamaa miehistöä parempi 5-0 -lukemin.

Ottelussa suomalaismaalivahti Justus Annunen pääsi torjumaan ensimmäisen nollapelin NHL-urallaan. Suomalaiselle kertyi voitokkaassa ottelussa yhteensä 24 torjuntaa.

– Tiedän mitä joukkuekaverit haluavat ja mitä he odottavat, joten pyrin vain auttamaan heitä sen tavoittelussa. Tänään jätkät auttoivat myös todella paljon. Minusta pelattiin todella hyvin tässä ottelussa, kommentoi Annunen nollapeliään.

Avalanchella vastuu maalinteosta siirtyi tänään pois kärkipelaajilta, sillä kokenut laitahyökkääjä Zach Parise iski otteluun 2+1 tehot. Parise teki esityön Ross Coltonin 2-0 -maaliin toisessa erässä. Puolustaja Devon Toews ja Nathan MacKinnon vastasivat 4-0- ja 5-0 -maaleista. MacKinnon saavutti ottelussa sadan pisteen rajan ja on NHL:n pistepörssin toisena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL