Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pettynyt NHL-valmentaja – ”Olisimme ansainneet enemmän…”

St. Louis Bluesin päävalmentaja Drew Bannister.

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista on tällä kaudella valmentajaa jo kertaalleen vaihtanut Edmonton Oilers. Oilers on pelannut tammikuun alusta alkaen todella vahvaa jääkiekkoa ja näytti osaamisensa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Oilers nousi St. Louis Bluesia vastaan nihkeästä tilanteesta voittoon.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers tukevoitti asemaansa NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa. Oilers kaatoi vahvan esityksen jälkeen St. Louis Bluesin kotiyleisönsä edessä. Oilers nousi Drew Bannisterin valmentamaa joukkuetta vastaan lopulta 3-2 -voittoon jatkoajalle venyneessä kamppailussa.

Blues sai vahvan alun ottelulle, sillä vajaassa viidessä minuutissa joukkue karkasi 2-0 -johtoon Robert Thomasin ja Pavel Buchnevichin maaleilla. 2-0 -johto ei säilynyt kuitenkaan vain kolmesta seuraavasta maalista ottelussa vastasi Oilers.

– Olen tosi harmissani tästä tappiosta. Tuntui, että olisimme ansainneet enemmän tällä pelillä. Matkustimme tänne, kun peli oli edellisenä päivänä. Tykkäsin todella paljon meidän peli-ilmeestä, kehui Bannister.

Ottelussa 1+1 tehot iskenyt Thomas nosti kauden maalimäärän 20 osumaan. Thomas oli tyytyväinen suoritukseen, mutta ei tietenkään tappioon.

– Tämä oli tosi kova ottelupari. Oilersia vastaan on aina nihkeä pelata, kun he ovat niin nopeita ja dynaamisia. Me teimme mielestäni hyvin töitä kaukalossa ja pelaamisessa oli rutosti hyviä juttuja, mutta se ei realisoitunut voitoksi, manasi Thomas.

Jordan Binnington torjui joukkueen maalilla yhteensä 32 kertaa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL