Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NY Rangersin supertähti humoristisena – ”Luulin, että siinä oli Lafreniere…”

New York Rangersin Adam Fox naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa vain kahden ottelun kierros. Päivän ensimmäisessä kamppailussa New York Rangers isännöi Columbus Blue Jacketsia. Rangers pelaa tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin voitosta, kun taas Blue Jackets tavoittelee parhaita prosentteja ykkösvarauksen voittamiseksi. Ottelu oli hyvinkin yksipuolinen näytös.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers palasi takaisin voittojen tielle kaatamalla NHL:n tämän kauden yhden suurimmista heittopusseista. Rangers kaatoi Madison Square Gardenissa Columbus Blue Jacketsin hyvinkin yksipuolisen esityksen jälkeen. Rangers oli Pascal Vincentin valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin.

Rangersin ykköstähti voitokkaassa ottelussa oli tehot 2+1 iskenyt venäläistähti Artemi Panarin. Chris Kreider ja Adam Fox vastasivat muista maaleista. Igor Shesterkin torjui 30 kertaa Rangersin maaleista. Kreider iski otteluun 1+1 tehot.

Rangers saavutti ensimmäisenä NHL-joukkueena tällä kaudella 40 voiton rajan. Kymmenen ottelun tappioputki katkesi edellisessä ottelussa juuri Blue Jacketsia vastaan.

– Meidän puheenaihe kopissa oli päästä takaisin voittojen tielle ja maksaa velat Blue Jacketsille. Onnistuimme siinä erinomaisesti, kommentoi kolmen tehopisteen iltaa viettänyt venäläinen.

Panarin syötti 3-1 -maalin, josta vastasi Kreider. Kreider niittasi kiekon tyhjiin. Panarinilta kysyttiin syötöstä Kreiderille, että olisiko ollut tilannetta, jossa hän ei olisi syöttänyt.

– Minä luulin, että siinä oli Alexis Lafreniere, niin päätin syöttää, naureskeli venäläistähti.

Rangersin ykkösmaalivahti Shesterkin pelasi kokonaisuutena erinomaisen helmikuun torjumalla seitsemän voittoa seitsemästä kamppailusta torjuntaprosentilla 95,3. Tammikuu oli venäläiseltä heikompi, sillä maalivahti torjui vain neljä voittoa kymmenestä kamppailusta 86,3 torjuntaprosentilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL