Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tulokasvalmentaja löysi tappiolle syyn – ”Se maksoi maalit…”

Columbus Blue Jacketsin Cole Sillinger onnistui maalinteossa.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa vain kahden ottelun kierros. Päivän ensimmäisessä kamppailussa New York Rangers isännöi Columbus Blue Jacketsia. Rangers pelaa tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin voitosta, kun taas Blue Jackets tavoittelee parhaita prosentteja ykkösvarauksen voittamiseksi. Ottelu oli hyvinkin yksipuolinen näytös.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers palasi takaisin voittojen tielle kaatamalla NHL:n tämän kauden yhden suurimmista heittopusseista. Rangers kaatoi Madison Square Gardenissa Columbus Blue Jacketsin hyvinkin yksipuolisen esityksen jälkeen. Rangers oli Pascal Vincentin valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä kotijoukkue aloitti maalinteon. Rangers karkasi kahdella hienolla osumalla kahden maalin johtoon. Kolmannen erän alussa Blue Jackets pääsi ansaitusti taululle, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin. Kaksi viimeistä maalia lyötiin tyhjiin Rangersin toimesta ottelun viimeisellä minuutilla.

Blue Jacketsin ainoasta maalista ottelussa vastasi kolmannen erän alussa Cole Sillinger. Sillinger viimeisteli kauden yhdeksännen osuman lähietäisyydeltä ohi 30 kertaa torjuneen Igor Shesterkinin.

– Meillä oli kaikki mahdollisuudet tasoittaa ottelu. Minusta tiivistimme peliämme ottelun edetessä, mutta se ei tuottanut tarvittavaa tulosta, kertasi Sillinger.

Blue Jacketsin maalilla Elvis Merzlikins torjui yhteensä 26 kertaa. Kaksi latvialaismaalivahdille tehtyä maalia tuli Blue Jacketsin puolustusalueen virheistä.

– Tuntuu siltä, että olemme isossa vastuussa kahdesta ensimmäisestä maalista. Teimme puolustusalueella järkyttävät virheet ja se maksoi maalit. Me paransimme kuitenkin ottelun edetessä ja kolmas erä oli selvästi meidän paras, kommentoi Vincent.

Blue Jackets on divisioonassa viimeisenä. 58 otteluun joukkue on kerännyt yhteensä 19 voittoa ja 48 pistettä. Blue Jackets on itäisen konferenssin viimeisenä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL