Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueelta jättipaljastus! – Supertähteä ei kaupata

Marc-Andre Fleury
AOP

NHL:ssä tällä kaudella vielä tiukasti paikasta NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleissä taisteleva Minnesota Wild on tehnyt kovan päätöksen. Joukkue tiedotti varsin selvästi, että huhuissa oleva tähtipelaaja ei ole siirtymissä mihinkään seuraavan viikon aikana. NHL:n siirtojen takaraja odottaa ensi viikon perjantaina.

John Hynesin valmennukseen kesken NHL-kauden siirtynyt Minnesota Wild on ollut viime aikoina vahvassa vireessä. Wildin kahden ottelun mittainen voittoputki katkesi karvaasti keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Carolina Hurricanes oli St. Paulissa parempi 3-2 -lukemin.

Wildilla on tällä hetkellä kasassa NHL:ssä 62 pistettä. NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa joukkue on kuudentena. Wildilla on matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan eli kolmanteen sijaan hurjat 15 pistettä. Tätä paikkaa pitää hallussaan kesän 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche.

Viimeiseen villi kortti sijaan on matkaa Wildilla kuitenkin vain kuusi pistettä. Konferenssin seitsemättä ja kahdeksatta sijaa pitävät hallussaan tasapisteissä Los Angeles Kings sekä Nashville Predators.

Wildilla hyvinkin vähän joukkueessaan kaupattavaa, jos GM Bill Guerin haluaa tyhjennysmyyntiä tehdä. Guerin teki kuitenkin keskiviikkona selväksi, että joukkueen kokenutta kanadalaismaalivahti Marc-Andre Fleurya ei olla kauppaamassa mihinkään.

39 vuotta vastikään täyttänyt kolminkertainen Stanley Cup -voittaja on pelannut tällä kaudella Wildissa yhteensä 28 ottelua ja torjunut 12 voittoa. Fleury on pitkällä urallaan aloittanut yhteensä 852 ottelua ja torjunut 556 voittoa. Tällä kaudella Fleury rikkoi tuhannen pelin rajan, johon maalivahti on osallistunut. Fleury on kesän 2003 ykkösvaraus Pittsburgh Penguinsin toimesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL