Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mykistävä tilasto! – NHL:n mestarisuosikki ollut täysin ylivoimainen omassa divisioonassa

Winnipeg Jetsin Sean Monahan iski jättitehot.
AOP

NHL:ssä käytiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen ottelukierros. NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Winnipeg Jets isännöi kierroksella Keskisen divisioonan vastustajaansa eli St. Louis Bluesia. Jets onnistui nappaamaan kotiyleisönsä edessä tärkeät pisteet, kun joukkue tavoittelee kotietua pudotuspelien kahdelle ensimmäiselle kierrokselle.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets nappasi NHL:ssä neljännen voiton putkeen. Jets kaatoi kotiyleisönsä edessä vahvan esityksen päätteeksi St. Louis Bluesin. Jets oli Drew Bannisterin valmentamaa miehistöä vahvempi selvin 4-2 -lukemin. Jets on pelannut tällä kaudella 20 ottelua Keskisen divisioonan joukkueita vastaan ja näistä on voittoon päättynyt 16 kamppailua. Kolmesti joukkue on jäänyt pisteittä.

Jets on ollut viime aikoina vahvassa vireessä, sillä kahdeksasta edellisestä kamppailusta joukkue on voittanut seitsemän. Ainut tappio on reilun viikon takaa Calgary Flamesin vieraista. Bluesille tappio oli jo neljäs viiteen edelliseen kamppailuun ja toinen putkeen. Joukkue pitää Keskisessä divisioonassa viidettä sijaa hallussaan. Eroa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan on jo hurjat 15 pistettä.

Kanadalaisjoukkue sai otteluun vahvan alun iskemällä kolme maalia avauserään ja johdettuaan 3-1 -lukemin ensimmäisen 20 minuutin jälkeen. Blues nousi maalin päähän toisessa erässä, mutta Jets karkasi ratkaisevaan kahden maalin johtoon kolmannen erän puolivälissä.

Jetsiltä kolme pelaajaa iskivät kaksi tehopistettä mieheen. Vastikään Montreal Canadiensista Jetsiin siirtynyt kanadalaishyökkääjä Sean Monahan iski 1+1 tehot, tähtipuolustaja Josh Morrissey syötti kaksi maalia ja tanskalaistähti Nikolaj Ehlers teki myös kahteen maaliin esityöt. Laurent Brossoit torjui huimat 36 kertaa kotijoukkueen maalilla.

Bluesin maaleista ottelussa vastasivat Brandon Saad ja Pavel Buchnevich. Joel Hofer torjui yhteensä 28 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL