Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lähtö tuli! – Kovapalkkainen NHL-pelaaja matkaa farmiin

Philadelphia Flyersin maalivahti Cal Petersen lähti jälleen AHL:n puolelle.
AOP

Tällä kaudella todella väkevästi esiintynyt Philadelphia Flyers on taistelemassa vielä pudotuspelipaikoista. Paljon runkosarjan aikana vastoinkäymisiä kokenut joukkue on joutunut jo tovin aikaa pelaamaan ilman ykkösmaalivahtiaan. Tämä on käynnistänyt melkoisen maalivahtisirkuksen, kun joukkueen maalilla on käynyt kolme eri kaveria koittamassa.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers on päätynyt kovaan ratkaisuun. GM Daniel Briere on lähettänyt maalivahti Cal Petersenin AHL:n puolelle. Petersen on asetettu NHL:n siirtolistalle, mistä mikä tahansa joukkue voi maalivahdin ilmaiseksi poimia riveihinsä.

Waterloon kaupungista, Iowan osavaltiosta kotoisin oleva maalivahti on Buffalo Sabresin viidennen kierroksen varaus kesältä 2013. Petersen debytoi NHL:ssä kaudella 2018-19 Los Angeles Kingsin riveissä. Kingsissä Petersen vietti viisi kautta ennen viime kesän pelaajakauppaa Flyersiin. Pelaajakaupassa Kings siivosi palkkoja omasta kokoonpanosta pois yhdessä varausvuorojen kera.

Petersenillä on nykyistä sopimusta jäljellä vielä ensi kausi jäljellä. Yhdysvaltalainen tienaa kaudesta viisi miljoonaa dollaria, joten on todella epätodennäköistä, että mikään joukkue poimisi maalivahtia riveihinsä.

Flyersin ykkösmaalivahtina jatkossa jatkaa viime kaudella NHL:ssä läpi lyönyt Samuel Ersson. Vastikään kahden vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa tehnyt maalivahti on torjunut tällä kaudella 17 voittoa torjuntaprosentilla 90,1. Petersen on aloittanut neljä ottelua ja torjunut kaksi voittoa vaatimattomalla torjuntaprosentilla 86,4. Viimeiseksi Petersenin otteluksi toistaiseksi jäi viikonlopun 7-6 -tappioon Pittsburgh Penguinsia vastaan pelattu kamppailu.

Joukkueen ykkösmaalivahti Carter Hart on tällä hetkellä organisaation toiminnasta ulkona. Hart selvittää muutaman vuoden takaisia rikoksiaan Kanadassa Londonin kaupungin poliisin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL