Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti tehokkaalla pelipäällä! – Mestarisuosikille maukas voitto

Winnipeg Jetsin Mark Scheifele vietti neljän tehopisteen iltaa Jetsin kotivoitossa Arizona Coyotesista.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kärkipään joukkueisiin lukeutuva Winnipeg Jets otti todella maukkaan voiton maalijuhlien päätteeksi. Jets kaatoi pitkän kaavan kautta kotiyleisönsä edessä Arizona Coyotesin ja tiukensi asemiaan taistelussa kotiedusta NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets juhli maukasta kotivoittoa. Jets kaatoi maalijuhlien jälkeen Arizona Coyotesin kotiyleisönsä edessä. Jets oli Andre Tourignyn valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta 4-3 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Jets sai otteluun vahvan alun, sillä joukkue karkasi avauserässä 3-1 -johtoon, mutta toisen ja kolmannen erän maaleilla Coyotes nousi ottelussa tasoihin sekä lopulta jatkoajalle. Jatkoajan ensimmäisellä minuutilla saatiin pelille kuitenkin ratkaisu.

Kotijoukkueen ykkössentteri, syksyllä kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen organisaation kanssa tehnyt kanadalaissentteri Mark Scheifele oli ottelussa vahvassa vireessä. Scheifele iski otteluun 1+3 tehot ja nosti koko kauden pistesaldon 51. Ykköskentän tähtihyökkääjä Kyle Connor iski ottelussa kaksi maalia ja ratkaisi ottelun jatkoajalla kauden 23. osumallaan. Gabriel Vilardi iski ottelussa 1+1 tehot ja tähtipuolustaja Josh Morrissey teki esityön kolmeen maaliin.

Connor Hellebuyck torjui Jetsin maalilla yhteensä 29 kertaa. Yhdysvaltalaismaalivahdin ohittivat vierailta Nick Schmaltz kahdesti ja Matias Maccelli kertaalleen. Suomalaistähdelle maali oli kauden kymmenes. Schmaltz on iskenyt 16 maalia tähän kauteen. Juuso Välimäki saalisti syöttöpisteen Maccellin 2-3 -maaliin toisessa erässä. Vahvaa kautta Coyotesin maalilla pelaava Connor Ingram torjui ottelussa 28 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL