Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Supertähti palasi kotiin! – Rakastettu NHL-tähti ratkaisi tiukan kamppailun

Detroit Red Wingsin Patrick Kane ratkaisi paluuottelun Chicago Blackhawksia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella mielenkiintoinen ottelu Chicagon United Centerissä. Chicago Blackhawks isännöi Detroit Red Wingsiä juhlallisessa ottelussa, jonka alla Blackhawksia ja Red Wingsiä menestyksekkäästi urallaan edustaneen puolustaja Chris Cheliosin numero jäädytettiin United Centerin kattoon. Itse ottelussa pitkään Blackhawksia edustanut supertähti palasi ensimmäistä kertaa vanhaan kotihalliinsa viime kauden pelaajakaupan jälkeen.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti NHL:ssä todella tärkeät pisteet mukaansa Chicago Blackhawksin vieraista. Red Wings otti kauden 32. voittonsa kaatamalla Blackhawksin tiukassa kamppailussa. Red Wings oli Luke Richardsonin valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa lukemin 3-2.

Ottelussa nähtiin maaleja jokaisessa erässä. Vieraat karkasivat ottelun avauserän lopulla johtoon, mutta kotijoukkue nousi ottelussa edelle toisen erän maaleilla. Kolmannen erän lopulla entinen Blackhawks-hyökkääjä niittasi Red Wingsin paidassa tasoituksen ja vei ottelun jatkoajalle.

2-2 -tasoitusmaalista vastanneet herrat niittasivat ottelulle myös jatkoajalla päätöksen. 2-2 -tasoituksen iskenyt Alex DeBrincat vapautti Patrick Kanen läpiajoon, joka päätti paluuottelunsa United Centeriin hienolla tavalla.

Jopa kotiyleisö hurrasi Kanen iskemää voittomaalia. Maali oli kautta aikain parhaalle yhdysvaltalaiselle NHL-kiekkoilijalle kauden 12. Kane teki esityön DeBrincatin iskemään 2-2 -maaliin ja 1+1 tehot nostivat Kanen koko kauden pistesaldon 28’n.

Red Wingsin avausmaalista ottelussa vastasi Daniel Sprong, jolle osuma oli kauden 16. Blackhawksin maalit menivät MacKenzie Entwistlen ja Nick Folignon nimiin. Connor Bedard teki esityön Folignon 2-1 -maaliin ylivoimalla toisen erän lopulla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL