Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n venäläistähti sai hurjat kehut – ”Hän on todella spesiaali…”

Jon Cooperilla on syytä virnuilla.
AOP

Sunnuntai-iltana pelattiin NHL:ssä todella mielenkiintoinen ottelu, kun New Jersey Devils isännöi New Yorkin kiertueella olevaa Tampa Bay Lightningia. Ottelussa kohtasivat kaksi joukkuetta, jotka taistelevat NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista, kun runkosarjaa on reilut 20 kierrosta jäljellä. Ottelu oli tasainen taistelu, jossa vierasjoukkue oli lopulta vahvempi.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning otti todella tärkeän vierasvoiton NHL:ssä. Lightning kaatoi viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin toiselle pudotuspelikierrokselle edenneen New Jersey Devilsin. Lightning oli Lindy Ruffin valmentamaa miehistöä vahvempi 4-1 -lukemin.

Lightningin ykköstähti oli ottelussa tehot 1+3 iskenyt venäläishyökkääjä Nikita Kucherov. Kucherov johtaa NHL:n pistepörssiä ennen Colorado Avalanchen supertähti Nathan MacKinnonia ja Edmonton Oilersin kanadalaistähti Connor McDavidia. Kucherov nousi ensimmäisenä pelaajana tällä kaudella sataan pisteeseen. Venäläisellä on koossa yhteensä 102 tehopistettä.

Kucherov rikkoi sadan pisteen rajan pienimmässä ottelumäärässä Lightningin historiassa. Kucherov omisti vanhan ennätyksen eli 62 ottelua kaudelta 2018-19. Tällä kaudella venäläisellä kului 59 ottelua sadan pisteen saavuttamiseen.

– Hän todella spesiaali pelaaja. Et voita mitään tässä sarjassa, jos kokonaisuudessa et ole vahva joukkue, mutta tarvitset Kucherovin kaltaisia johtajia koppiin. Hän johtaa joukkuetta kentällä esimerkillään ja muut seuraa tätä, kehui Cooper supertähteään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL