Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga jyrähti! – Huippupelaajalle kova tuomio

JYP:n kanadalaishyökkääjä Braden Christoffer.
AOP

Suomen jääkiekon pääsarja Liiga on tuominnut pudotuspelien ulkopuolelle jäävän JYP:n huippuhyökkääjän pitkään pelikieltoon. Pelikiellon syynä on törkytemppu viime viikon kamppailussa, josta tuomittiin ottelussa ulosajo.

Liigassa sijalla 13 oleva JYP joutuu tulemaan lähes koko runkosarjan lopun toimeen ilman kanadalaishyökkääjä Braden Christofferia. Christofferille tuomittiin hurja viiden ottelun mittainen pelikielto viime lauantaina Mikkelin Jukureita vastaan pelatussa ottelussa tapahtuneesta tempauksesta.

Kanadalaishyökkääjä ajettiin ulos JYP:n ja Jukurien välisen kamppailun kolmannen erän alussa, kun hyökkääjä huitoi Jukurien Niclas Lundgrenia nilkkaan. Syynä pitkään pelikieltoon Liiga perustelee teon tarkoituksellisuuden. Jukurit voitti ottelun 6-3 -lukemin.

Kolmatta kauttaan Liigassa ja JYP:n riveissä pelaava 29-vuotias hyökkääjä on tällä kaudella tehnyt 45 otteluun viisi maalia. Tehopisteitä on kertynyt 17 kappaletta. Kahdella ensimmäisellä kaudella 108 otteluun kanadalainen paukutti 24 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä.

Mikko Heiskasen valmentamalla JYP:llä on kasassa 54 otteluun 67 pistettä. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kahdeksan pistettä. JYP voi runkosarjan lopulla kerätä vielä 18 pistettä. Sarjassa kymmenentenä oleva KooKoo on kerännyt 55 otteluun 75 pistettä.

JYP on voittanut viimeksi 1,5 viikkoa sitten ottelun Liigassa, kun SaiPa kaatui vieraissa 4-1 -lukemin. Edellisestä kahdeksasta ottelusta joukkue on kerännyt yhteensä kuusi pistettä. Voitosta tulleen kolmen pisteen lisäksi joukkue on saanut kolme pistettä kolmella varsinaisen peliajan jälkeen tulleella tappiolla.

JYP pelaa seuraavan kerran perjantaina, kun kotijäälle vastaan asettuu sarjan kärjessä oleva Tampereen Ilves. Tämän jälkeen joukkue matkaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi ensi lauantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga