Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jättimäinen voitto Liigassa! – ”Hurjat panokset…”

Turun Palloseuran Viljami Marjala ratkaisi ottelun Porissa TPS:lle.
AOP

Liigassa pelattiin sunnuntaina vain yksi ottelu, jossa oli jättimäiset panokset. Porin Isomäessä Ässät ja Turun Palloseura pelasivat isoista pisteistä pudotuspelitaistelun osalta. Tällä kertaa pisteet lähtivät kasitietä pitkin etelään, kun TPS oli vahvempi. Joukkueilla on runkosarjaa vain muutama ottelu vielä jäljellä ja kumpikin taistelee viimeisistä paikoista kevään isoihin tansseihin.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura nappasi sunnuntaina Liigassa todella arvokkaat kolme pistettä nimiinsä. TPS otti jo kolmannen voiton Liigassa putkeen, kun Porin Ässät kaatui vieraissa selvin lukemin. TPS oli Jere Härkälän valmentamaa miehistöä vahvempi toisen ja kolmannen erän maaleilla 4-1 -lukemin.

Ottelussa maalinteko alkoi toisessa erässä, kun nuori huippulupaus Viljami Marjala iski kaksi maalia. Marjala vei TPS:n johtoon erän kolmannella minuutilla ja lisäsi johdon kahteen osumaan ylivoimalla erän puolivälissä, kun Eemil Erholtz oli ajettu ulos polvitaklauksesta. Kolmannessa erässä Aidan Dudas lisäsi vieraiden johdon kolmeen ajassa 48.10. Kalle Väisänen naulasi 4-0 -lukemat vajaat viisi minuuttia ennen päätöstä.

Leevi Viitala vei Eetu Anttilan nollapelin, kun ottelua oli reilut kaksi minuuttia jäljellä. Anttila koppasi TPS:n maalilla yhteensä 23 kiekkoa. Niklas Rubin torjui 25 laukausta kotijoukkueen maalilla.

TPS nousi voitollaan 79 pisteeseen. TPS:llä on takana 55 ottelua runkosarjaa, joten kautta on jäljellä vaivaiset viisi kamppailua. TPS kasvatti eron 11. sarjassa oleviin porilaisiin nyt viiteen pisteeseen. Ässillä on kasassa 74 pistettä, mutta Härkälän valmentamalla miehistöllä on vielä kuusi ottelua runkosarjaa jäljellä. Sarjassa kymmenettä sijaa pitää hallussaan Kuopion KalPa 75 pisteellä. KalPalla on sarjaa jäljellä viisi ottelua. Vaasan Sport on sarjassa 12. Risto Dufvan valmentamalla joukkueella on 73 pistettä 55 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga