Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan ruotsalaistähti hirmuisessa iskussa! – Neljä maalia

TPS:n ruotsalaispuolustaja Max Lindroth.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona viiden ottelun mittainen kierros. Tiukasti pudotuspeleistä taisteleva Turun Palloseura vieraili Lappeenrannassa sarjajumbo SaiPan kotikaukalossa. Ottelussa oli vain yksi voittajasuosikki ja TPS kesti paineet lyömällä heti avauserässä kotijoukkueen pistehaaveille stopin. Vieraiden sankariksi nousi yllättävä pelaaja.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura katkaisi keskiviikon Liiga-kierroksella kahden ottelun mittaisen tappioputken. TPS haki täydet kolme pistettä Lappeenrannasta. TPS oli Ville Hämäläisen valmentamaa SaiPaa vahvempi tylysti 6-0 -lukemin.

Ottelun avauserässä nähtiin vierailta neljä maalia. Ottelun toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa erässä nähtiin jälleen kaksi maalia.

TPS:n ykköstähti ottelussa oli hurjat neljä maalia viimeistellyt 27-vuotias ruotsalaispuolustaja Max Lindroth. Färjestadt BK:n riveistä TPS:n saapunut puolustaja laukoi hattutempun avauserään ja sinetöi neljännen maalinsa otteluun päätöserässä.

Muista vieraiden maaleista vastasivat Terry Broadhurst ja Viljami Marjala. Petrus Palmu syötti ottelussa kolme maalia ja Marjala iski otteluun 1+2 tehot. Filip Lindberg torjui vieraiden maalilla nollapelin eteen yhteensä 17 kertaa.

Voitolla TPS nousi sarjassa sijalle kymmenen ja 74 pisteeseen. Takana sarjataulukossa on kaksi pistettä TPS:ää vähemmän kerännyt Porin Ässät. Ässillä on myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Ässien lisäksi JYP:llä ja Vaasan Sportilla on vielä ohkaiset mahdollisuudet pudotuspeleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga